30-40es anyukámat keresem?
Hol találhatnék nálam idősebb nőket,tapasztalatszerzés céljából? nem prostikra gondolok ez alatt,hanem olyan nőkre, akik buknak a fiatalabb férfiakra. a szex mellett pedig flörtölhetek vele, vagy elvihetem fagyizni is
Mivel én adok arra,hogy nézek ki, igényes vagyok és tiszta, így hasonlóan igényes hölgyeket keresek.
Pro és kontra:
Nagy D de kevés tapasztalat
kopasz lent, de fent is
Értelmiségi de makacs
Tapasztalatlanságom hiánya, hogy dagadt voltam sokáig, és egy toxic kapcsolatból nem mertem kilépni. 1 éve nem voltam nővel, nem is kerestem a nők társaságát, inkább a sportba és a karrierembe fektettem az időt. Dominánsabb, de szelidíthető hölgyet keresek. (akár ostorral)
Magamról még annyit,hogy pesti vagyok, 75kg (~12% testzsírral), 175cm, és végtelen potenciállal rendelkezem
A kérdésem komoly, még ha próbáltam kicsit oldani is a téma hangulatát.
26/F
Puszi nektek
szia. írtam privátban, és ment egy kép is :P
31/N
kellemes csalódás ez az oldal. a kérdésem már nem is aktuális szerintem 😂😂
#3 ha le kellett volna írjam, kit keresek, téged írtalak volna le. bejelöltelek facen 😍
#5 bizonyára, neked pedig csodás napfényes életed lehet, ha gyk-n kötekedsz random. :D
#6 megtisztelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!