Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van még itt olyan, aki fél...

Van még itt olyan, aki fél ismerkedni a covid miatt? Nem is a betegségtől félek, hanem hogy ősszel újra jön majd a karantén, és elkaszálja a kapcsolatomat.

Figyelt kérdés
Tavasszal is ez volt. A randizás alapból gáz volt, sétáltunk amíg meg nem fagytunk vagy kocsikáztunk. Aztán márciusban bedurvult a járvány, nem tudtunk találkozni és vége lett. Most megint ismerkednék, de őszre ugyanúgy mondják a következő hullámot. Mi van, ha megint ez lesz? Összejövök valakivel, aztán a covid szétcseszi az egészet. Rohadtul elegem van már az egészből.

2021. júl. 5. 12:26
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
16os vagyok és én is biztosra vettem, hogy pasi írta ki a kérdést...
2021. júl. 5. 15:07
 22/37 anonim válasza:
Nem tudom, nekem a kérdező írásából egyből leesett, hogy nő lehet.
2021. júl. 5. 16:00
 23/37 anonim válasza:

Ez ne tartson vissza az ismerkedéstől, de beszéld meg az erre vonatkozó aggodalmaidat a leendő pároddal, ha alakul valami. Megbeszélhettek működési szabályokat, pl hogy ha lezárások is lesznek, akkor is legalább 2 naponta beszéltek videochaten, vagy bármi legyen úgy szervezitek az időtöket hogy hetente legalább egyszer találkozzatok, stb.

Ha mindketten akarjátok, meg lehet ezt oldani. Fiatalabb meg nem leszel, tehát nincs mire várni. Ki kell hozni a legjobbat a körülményekből.

2021. júl. 5. 17:07
 24/37 anonim válasza:
Ha egy férfival (fiúval...?) ellaposodott a kapcsolatod amiatt mert nem tudtatok találkozni 5 hétig, akkor Ő nem is akart veled komoly kapcsolatot soha, csak megdöngetni párszor.
2021. júl. 5. 17:15
 25/37 A kérdező kommentje:
Igazából nem is ez a lényeg, hogy ő mit akart vagy nem akart. Én is elég nehezen viseltem azt az időszakot, meg bennem is felmerültek olyan problémák, hogy mi van ha ennyi idő alatt elmulik az az érzés, ami elindult bennem stb. A lényeg, hogy nem akarok megint egy ilyen hibába esni. Nagyon megtetszett valaki, randira is hívott és bár eltunne ez a vírus, hogy lehessen normálisan tervezni dolgokat.
2021. júl. 5. 17:47
 26/37 anonim válasza:

Mert most mi akadályoz arra, hogy normálisan tervezzetek dolgokat?

Ebből látszik, hogy a kérdező nő, hogy már generálja a problémákat, pedig azok még fel sem léptek. És ezt nem rosszindulatból írom, de azért na. Nyugodj meg és lesz ami lesz.

2021. júl. 5. 17:53
 27/37 anonim válasza:

Kérdező, én hasonlóképpen vagyok! Első hullám előtt két hónappal jöttünk össze, utána egyetemről haza, négy hónapig nem volt tali. Pedig nagyon kellett volna akkoriban, mert igencsak kezdetleges volt még a kapcsoaltunk, és akárhogy is, távolról nem lehetett úgy fejleszteni. Vannak olyan emberek, akikkel lehet. De vele nagyon kellettek volna a személyes találkozások, személyiségből fakadóan. Az első hullámot még kibírta, novemberben megint jöhettünk haza, decemberben szakítottunk. Ebben közrejátszott az is, amit a kérdező írt. Nem voltam túl jó lelkiállapotban, és sajnos ez a kapcsoaltunkra is rossz hatással volt.

Úgyhogy én is úgy vagyok most, hogy amíg nincs egy fix tartózkodási helyem, addig nem tudok tervezni ilyen téren (elég messze lakom az egyetemi városomtól, otthon pedig kisváros, nulla lehetőséggel plusz a szüleim figyelő tekintetével). Most a nyáron visszajöttem az egyetemi városomba. De két hónap igencsak kevés a stabilizálásához a kapcsolatnak, meg arra is, hogy megismerjük egymást egyáltalán.

2021. júl. 5. 21:02
 28/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :) hasonló volt a szituáció, nagyon igényelte volna a kapcsolat a sűrű találkozásokat, főleg hogy egy hónapja ismertük csak egymást.. Helyette én is befordultam meg ő is sajnos.
2021. júl. 5. 21:10
 29/37 anonim válasza:
Naja. Ezt sokan oldották meg összebútorozással. Nyilván kockázatos egy kvázi idegennel összeköltözni, nade kockázat nélkül nincs siker.
2021. júl. 6. 21:48
 30/37 anonim válasza:

Részben más maitt aggódom. Attól, hogy netán kvázi "özveggyé" válok rendszeresen a "panda mia" miatt.

"Nem azt mondom, hogy mindenki, aki be van oltva, nem fog kórházba kerülni meg ilyenek, de hogy jóval kisebb arányban fognak az emberek kórházban kikötni, az szinte biztos."

Drága, két-három hónap, és hullahegyek. A vak cicától. Ugyanis ezt jelenti a hullám. Nem akarom, hogy mellettem legyen a hullám. Más értelemben is ez a helyzet, hullámokban fognak hullani, mint a legyek. Utóhatásként.

Nem akarok senkit elszomorítani. Ébresztő. Senki sem tudhatja, ki kapott placebót és ki nem. Placebósok mégis előnyben. Az egy jó zenekar.

[link]

2021. júl. 9. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!