Van még itt olyan, aki fél ismerkedni a covid miatt? Nem is a betegségtől félek, hanem hogy ősszel újra jön majd a karantén, és elkaszálja a kapcsolatomat.
Figyelt kérdés
Tavasszal is ez volt. A randizás alapból gáz volt, sétáltunk amíg meg nem fagytunk vagy kocsikáztunk. Aztán márciusban bedurvult a járvány, nem tudtunk találkozni és vége lett. Most megint ismerkednék, de őszre ugyanúgy mondják a következő hullámot. Mi van, ha megint ez lesz? Összejövök valakivel, aztán a covid szétcseszi az egészet. Rohadtul elegem van már az egészből.2021. júl. 5. 12:26
1/37 anonim válasza:
Mi az, hogy nem tudtatok találkozni a covid miatt? Külföldi volt?
Tudod vonatozni, buszozni, autózni még lehet a covidtól.
2021. júl. 5. 12:35
2/37 anonim válasza:
Még az ősz messze van.
Most július van, azaz van még erős 2 hónap az őszig.
Július és augusztus alatt, ha összejösz valakivel bőven hosszú időtök van még egymással jól kijönni.
2021. júl. 5. 12:38
3/37 A kérdező kommentje:
Például a munkarend és a kijárási tilalom miatt. 50 km-re laktunk egymástól. A másik, hogy ő nagyon megijedt és addig nem akart a munkahelyén kívül máshova menni, ameddig nem kapott oltást. Sajnos ez 5 hét volt, ami alatt ellaposodott az egész kapcsolat. Több volt ez az öt hét, mint amennyit ténylegesen együtt voltunk. Nem akarnék még egy ilyet.
2021. júl. 5. 12:42
4/37 anonim válasza:
Milyen karantén? Annak volt karantén aki beteg lett és vagy akivel egy fedél alatt lakik.
2021. júl. 5. 12:47
5/37 anonim válasza:
Én úgy találkoztam az akkori párommal covid alatt, hogy 120 km-re lakott és nekünk is borzasztó munkarendünk volt. Volt, hogy 3 hónap eltelt két randi között, és mégsem laposodott el.
Szóval ez csak azt jelenti, hogy ő nem neked való volt. A megfelelő személlyel nem lett volna ez.
2021. júl. 5. 12:48
6/37 anonim válasza:
Nem félek lesz@rom
2021. júl. 5. 13:10
7/37 anonim válasza:
Adom 5#
Te mástól tartasz kérdező.
2021. júl. 5. 13:12
8/37 A kérdező kommentje:
A tavaszi időszakban nagyon depressziós lettem, főleg hogy az induló kapcsolat is szétment+ a home office, hogy a szociális életem lenullázódott, a bezártság. Nem akarok megint ezt. Elég volt.
2021. júl. 5. 13:16
9/37 A kérdező kommentje:
Az előbb mondták a híradóban, hogy már ősz előtt beüthet az újabb hullám :'(
2021. júl. 5. 13:19
10/37 anonim válasza:
Figyi kérdező, senki nem akarja ezt, meg mindenkinek elege van hidd el. De ha ettől tönkremegy a kapcsolatod akkor az sajnos gyenge volt.
2021. júl. 5. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!