Lehet ebből utólag bajom? (karanténnal kapcsolatos)
Mai nap az első karanténba töltött napom. Egyik rokonomnak pozitív lett a korona tesztje ezért szoros kontaktnak minősülök, így pedig hatóság által karanténba kerültem.
Annyi a problémám, hogy a mai napon olyan délelőtt 10 körül fent voltam az emeleti erkélyen teregetni és nem vettem észre, hogy a rendőrök jöttek volna ellenőrizni.
Van csengőm, amit megnyomtak, hallottam én elsőre valamit de azt hittem, hogy csak a tv szól odalent így nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Ezután nem sokkal megint hallottam valamit, ekkor kinéztem az ablakon és észrevettem, hogy rendőrök parkolnak a házam előtt.
Én ekkor gyorsan lefutottam de mire leértem már addigra elmentek.
Most félek, hogy emiatt szankciót fogok kapni és akár bíróság elé is kerülhetek.
Jogos szerintetek a félelmem? Ha igen akkor mit tegyek?
Telefonáljak be a rendőrségre?
Mert nem tudom mi a teendő ilyen esetekben.
De köszönöm szépen a válaszod, akkor máris telefonálok
Na megtörtént, oda kapcsoltak az illetékes hatósághoz aki pedig felvette a kapcsolatot a szolgálatban lévő járőrökkel és állítólag vissza jönnek majd.
Bár elmondták, hogy ezt a félreértést majd velük kell tisztáznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!