Van még itt olyan, aki fél ismerkedni a covid miatt? Nem is a betegségtől félek, hanem hogy ősszel újra jön majd a karantén, és elkaszálja a kapcsolatomat.
Figyelt kérdés
Tavasszal is ez volt. A randizás alapból gáz volt, sétáltunk amíg meg nem fagytunk vagy kocsikáztunk. Aztán márciusban bedurvult a járvány, nem tudtunk találkozni és vége lett. Most megint ismerkednék, de őszre ugyanúgy mondják a következő hullámot. Mi van, ha megint ez lesz? Összejövök valakivel, aztán a covid szétcseszi az egészet. Rohadtul elegem van már az egészből.2021. júl. 5. 12:26
11/37 A kérdező kommentje:
Igen, nem volt a legerősebb, mert akkor alakult csak. Mindegy, túltettem rajta magam. Viszont most lenne egy új, de ha nekem pár hét múlva megint beut ez a fos, akkor nem tudom van - e értelme belekezdeni egyáltalán.
2021. júl. 5. 13:25
12/37 anonim válasza:
szept 1 ig még van idő kérdező!
addig tudsz pasizni
2021. júl. 5. 13:25
13/37 anonim válasza:
Amúgy én is hallottam szóbeszédet már a negyedik hullámról, úgyhogy mindenre fel kell készülni.
2021. júl. 5. 13:28
14/37 anonim válasza:
Nyilván lesz hamarosan negyedik hullám, de nem valószínű, hogy olyan súlyos lesz, mint mondjuk tavasszal volt... Azóta már 5,5 millió ember lett beoltva, szinte mindenki megkapta már a második oltását is. Nem azt mondom, hogy mindenki, aki be van oltva, nem fog kórházba kerülni meg ilyenek, de hogy jóval kisebb arányban fognak az emberek kórházban kikötni, az szinte biztos.
2021. júl. 5. 13:53
15/37 anonim válasza:
Nem mindenki ilyen parázós, mint a múltkori barátnőd, pláne, hogy azóta be is van oltva egy rakás ember. Szerintem vágj bele!
2021. júl. 5. 14:05
16/37 anonim válasza:
De lehet hogy nem is annyira a covidon múlt, hanem hogy részvétlennek érzett téged. Most ebből is az jön ki, hogy nem igazán fogod fel másoknak mit jelent(ett) a járvány. Talán ha nem csak a kényelmetlenséget látnád ebben, jobban felnézett volna rád az előző nő is.
2021. júl. 5. 14:21
17/37 anonim válasza:
Lehet elvesztettem a fonalat, de honnan derült ki, hogy a kérdező exe nő?
2021. júl. 5. 14:24
18/37 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő :D
2021. júl. 5. 14:24
19/37 anonim válasza:
Azt mondták még pár hete, vagy mikor, h durvább járványok jönnek majd, évekig el fog tartani 🤷♀️ Most akkor nem lesz kapcsolata senkinek sem? Tényleg jó lesz, ha végre eljösz Jóisten....
Keress olyat, aki ott lakik valahol a közeledben, talán ki mer menni az utcára ősszel...
2021. júl. 5. 14:37
20/37 anonim válasza:
#17 Ja, bocs, sztereotípiákból indultam ki (esetek túlnyomó részében aki a magánytól parázik, az férfi, aki a vírustól parázik, az nő, de úgy látszik, itt pont kivételre akadtunk).
2021. júl. 5. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!