Valakinek lenne kedve megismerni engem(22-23f, 175cm magas, barna haj, atletikus testalkatú)?
Egy erősen introvertált 22-23 éves kedves férfi/fiú vagyok, aki szeretne egy hasonlóan introvertált személyiségű lányt/nőt találni párkapcsolatba. Borsod megyei lányok/nők válaszait előnyben részesíteném a kisebb távolságok miatt is, de ettől még írjanak azok is akik távolabb laknak, mivel ha szeretünk valakit a távolság nem számít ☺️.
Nagyon nehéz eset vagyok vegyétek számításba ezt is.
Párkapcsolatban még nem voltam, készülj fel a sok-sok csalódásra 😅. 18-23 kor közötti lányok után érdeklődnék...
A duci, nagyon ronda lányok hagyjanak, egyszerűen nem izgatnak fel, csak néz ki normálisan ennyi elég, nem kell túlzásba vinni...
#12 ebben igazad van, a legtöbb nőnek önértékelési gondjaik vannak azt vettem észre én is.
De nyilván én az olyan esetre értettem aki már túlsúlyos.
Egyébként nem tudom mivel lenne jobb az a verzió, hogy mindenfélét össze hazudozom itt gyk-n magamról aztán meg nagyot koppan az egész személyem találkozáskor. Csak őszintén felvállalom aki vagyok...
Akinek meg nem tetszik amilyen most vagyok, annak később se legyek jó.
#17 azon vagyok most is, csak elég lassan haladok vele.
#16 hát most na ilyen vagyok 😅 kinek ilyen kinek amolyan jön be. Ezért kell megismerkedni a másikkal, hogy te döntsd el a másikról, hogy milyen valójában. Az is megint más, hogy mi a saját véleményem magamról, meg az is más amit mások gondolnak rólam.
"Ezért kell megismerkedni"
Nem, nem kell. Te sem hiszed, hogy kell. Rossz a felfogásod nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!