Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés
Szóval próbálok online ismerkedni, de nem nagyon akar összejönni. Addig nincs is baj hogy társkeresőben megvan a match, meg utána el is kezdünk beszélgetni, de aztán ez pár üzenet után leül, mert a lányok elkezdenek egyre rövidebben válaszolni, vagy csak simán nem írnak vissza. Ez alapján gondolom mást vártak volna, de nem tudok rájönni hogy mit (általában a sima ismerkedős kérdések közben vesztik el az érdeklődésüket). Szóval: srácok ti hogy csináljátok? Lányok ti pedig mit vártok? Gondolok itt arra hogy pl milyen témáról beszéltek, mennyi idő után beszéltek meg találkozót stb.
2021. jún. 14. 20:53
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Egy hozzáértő nyilván nem itt fog megjelenni. Rengeteg blogcikk van arról, hogy miként láss hozzá egy profil létrehozásához, vagy épp hol.

De most konkrétan a mi véleményünket kérdezted, holott "minthogy a netet bogarásszam hogy kinek mi a véleménye róla " elven vagy.

2021. jún. 15. 08:32
 22/23 A kérdező kommentje:
Jó ebben így igazad van mondjuk, de hozzáértő alatt olyanra gondoltam akik itt nagyon valami ellen szavaztak, mert nagyobb tapasztalatuk van benne mint nekem es ha már le tudják írni hogy mit ne, akkor gondoltam az se lesz nehéz hogy mit igen. Meg igazából nem ez volt a kérdés lényege, csak kicsit eltértünk a témától (ami annyira nem baj, mert végülis ez is plusz infó).
2021. jún. 15. 08:43
 23/23 anonim válasza:
Írj rám és kiderül. Segítek!
2021. jún. 16. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!