Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Alacsony illetve teljesen...

Alacsony illetve teljesen változékony libidóval megáldott nőnek nem opció a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha egy hasonló étvágyú férfit nem sok esély van találni, és egy átlagos étvágyú férfi igényeihez igazodni egy életen át (idős korig) pedig eléggé megterhelő lehet egy nő számára, akkor az a nő jobb, ha a szingliségre készül lélekben?

2021. márc. 4. 15:37
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
De lehet opció, csak hasonlót kell keresni. Van, mert én is ilyen vagyok (de nekem már van párom).
2021. márc. 4. 15:48
 2/22 anonim válasza:
Mennyire változékony?
2021. márc. 4. 15:50
 3/22 anonim válasza:

Ez attól függ.

Pl ha a lány alapból bújós meg minden és nyílván szimpi is én benne lennék. Alapból kicsit nagyobb az igényem. De ahol a lány szólt előre, hogy havi 1, abba is simán belementem. Nem eröltettem ott a szexet. Ha nem ő mászott rám akkor nem volt semmi. De mint kiderült neki is eléggé voltak igényei, de nem olyan sráccal volt akivel jó lett volna a dolog.

Én viszont tényleg lentebb tudom adni az igényeim ha ezen mullik egy normális kapcsolat. Csak akkor legyen bújás, azt igénylem mindenképpen.

2021. márc. 4. 15:56
 4/22 anonim válasza:

Én aszexuálisnak vallom magam, szóval az ilyen igényeim elég alacsonyan vannak, de azért egy jó kapcsolatban élni megéri, ha megtalálom a megfelelő társat. Ha igazán szeret a fiú akkor megérti és nem erőlteti gyakran.

De viszont nem megyek világgá ha szingli vagyok, nem úgy mint sok "normális" barátnőm.

Eddig 1 fiú van/volt akivel kapcsolatot szeretnék/tartok, szerencsére ő megérti az érzéseim és tényleg nem erőlteti gyakran.

21/L

2021. márc. 4. 16:32
 5/22 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Egyszerűen csak olyan társ kell aki hasonló. Igaz ez nem könny, de nem is lehetetlen. Csak azért, mert valaki kevesebbre vágyik illetve azt érzi másabb attól még ugyanúgy van esély.
2021. márc. 4. 16:35
 6/22 anonim válasza:
Nekem annyira alacsony, hogy már majdnem aszexuális vagyok. Mégis van párom. Szerintem fő a kompromisszum, ha a pasi képes lemondani róla, akkor te is tehetsz kicsit többször az ő kedvére (nyilván ilyen esetben nem naponta).
2021. márc. 4. 16:40
 7/22 anonim válasza:

Én fogamzásgátló miatt nem akartam szexelni.

Hát nem volt egyszerű, de rákényszerítettem magam, mert a pasi fontos volt.

Az volt a szerencse, hogy amikor hozzáláttunk a szexhez, már élveztem, nagyon is, csak vágy nem volt.

Nekem megérte, bár tényleg úgy álltam neki, mintha nem valami jó dolog történne, hanem mondjuk az egész lakást ki kellene takarítanom.

Kb másfél vagy két hetente szexeltünk, de nekem havonta 1x is elég lett volna.

Van aki nem erőlteti 2 naponta, de azért másfél hetente be kell vállalni.

Magát a szexet nem is élvezed ha elkezditek vagy csak a vágyad nincs meg?

2021. márc. 4. 17:00
 8/22 anonim válasza:
2021. márc. 4. 17:58
 9/22 anonim válasza:
Huh, 6-os vagyok, nekem majdnem teljesen ugyanaz a helyzetem, mint a 7-esnek. Magát a szexet már tudom élvezni, de tényleg rávenni nehéz magam.
2021. márc. 4. 18:00
 10/22 anonim válasza:
A nőnek nem mindegy? Egy nő bármikor tud szexelni, ott nincs potencia gond.
2021. márc. 4. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!