Alacsony illetve teljesen változékony libidóval megáldott nőnek nem opció a párkapcsolat?
Ez attól függ.
Pl ha a lány alapból bújós meg minden és nyílván szimpi is én benne lennék. Alapból kicsit nagyobb az igényem. De ahol a lány szólt előre, hogy havi 1, abba is simán belementem. Nem eröltettem ott a szexet. Ha nem ő mászott rám akkor nem volt semmi. De mint kiderült neki is eléggé voltak igényei, de nem olyan sráccal volt akivel jó lett volna a dolog.
Én viszont tényleg lentebb tudom adni az igényeim ha ezen mullik egy normális kapcsolat. Csak akkor legyen bújás, azt igénylem mindenképpen.
Én aszexuálisnak vallom magam, szóval az ilyen igényeim elég alacsonyan vannak, de azért egy jó kapcsolatban élni megéri, ha megtalálom a megfelelő társat. Ha igazán szeret a fiú akkor megérti és nem erőlteti gyakran.
De viszont nem megyek világgá ha szingli vagyok, nem úgy mint sok "normális" barátnőm.
Eddig 1 fiú van/volt akivel kapcsolatot szeretnék/tartok, szerencsére ő megérti az érzéseim és tényleg nem erőlteti gyakran.
21/L
Én fogamzásgátló miatt nem akartam szexelni.
Hát nem volt egyszerű, de rákényszerítettem magam, mert a pasi fontos volt.
Az volt a szerencse, hogy amikor hozzáláttunk a szexhez, már élveztem, nagyon is, csak vágy nem volt.
Nekem megérte, bár tényleg úgy álltam neki, mintha nem valami jó dolog történne, hanem mondjuk az egész lakást ki kellene takarítanom.
Kb másfél vagy két hetente szexeltünk, de nekem havonta 1x is elég lett volna.
Van aki nem erőlteti 2 naponta, de azért másfél hetente be kell vállalni.
Magát a szexet nem is élvezed ha elkezditek vagy csak a vágyad nincs meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!