Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt ilyen lány? 17f

Van itt ilyen lány? 17f

Figyelt kérdés

Régóta vágyom már egy kapcsolatra, rengetegszer próbálkoztam már élőben is lányoknál, illetve néhányszor itt gyakorin is, de sosem volt szerencsém. Összesen 2 kapcsolatom volt eddig, de mindkét lány megcsalt. Lényeg a lényeg, sokan mondták, hogy hagyjam ezt az egészet, és ne írjak ki ilyeneket gyakorira, és adjam fel. Én ennek ellenére úgy érzem, még van remény, és mivel azt is mondják rólam, hogy túlságosan is kitartó vagyok, ezért gondoltam kiírok egy kérdést, hátha megtalálom itt a nekem valót. Röviden, egy olyan lányt szeretnék találni, aki nyitott lenne egy kapcsolatra (előzetes beszélgetés, ismeretség kialakítása után, nyílván), vagy akár egy hosszútávú barátságra, ha épp nem szeretne kapcsolatot. Csak annyit kérek, hogy ne nekem kelljen folyamatosan életben tartani a beszélgetést kérdezgetéssel, témák felhozásával, és hogy ne tűnjön el néhány üzenetváltás után, hanem tényleg legyen akkor már hosszútávú az az ismeretség, fajtájától függetlenül.

Rólam: Viszonylag magas vagyok, hosszú hajam van, és barna hajam. Van rajtam pár feles kiló, amiket igyekszek leküzdeni. Hobbijaim közé tartozik például a sütés-főzés, film- és sorozatnézés, újabban az olvasás is. Ezek mellett szeretek még a szabadban lenni, utazgatni, hosszú sétákra menni.

Ha érdekelne az ismerkedés, akkor kérlek privátot írj, vagy ha mindenképp csak egy kommentet szeretnél írni, akkor legalább a korodat írd oda kérlek, illetve, hogy milyen céllal szeretnél beszélgetni :)

További szép estét! :)

2021. febr. 14. 22:41
 1/7 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok de nekem egy lány barát is elég lenne. 20F
2021. febr. 14. 22:47
 2/7 anonim válasza:
Miért van az, hogy mindenki àllompasi, de senkinek sem kell?
2021. febr. 14. 22:56
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Nem igazán tudom eldönteni, hogy ez irónia volt-e, vagy nem :D
2021. febr. 14. 23:05
 4/7 anonim válasza:
Szerintem jobb oldalak is vannak társkeresési célra. Ne itt keresd életed szerelmét. :D
2021. febr. 15. 14:42
 5/7 anonim válasza:
Szerintem meg ne keresd, majd jön az, az igazi!
2021. febr. 15. 15:07
 6/7 anonim válasza:
#6 vagy inkább hosszú távú tiltás khm.
2021. febr. 16. 13:30
 7/7 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon lenne kedvem beszélgetni veled, ha gondolod írj rám. :)))
2021. febr. 28. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!