Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek az ''ilyen'' lányok?

Figyelt kérdés
Legtöbbször boyfriend fazonú nadrágokat hordok,az egyszerű pólómat betűröm a gatyámba és rá farmerdzseki.Sminket nagyon minimálisat teszek fel(alapozó+korrektor+szempillaspriál).Vagy egyszerűen lehet azt mondani,hogy grunge szerű stílusom van.Nagyszájú vagyok meg a mindent elpoénkodó emberek közé tartozom,de nagy önbizalomhiányom van.Nagyon nagyon szarkasztikus ember vagyok és a legjobb és egyben legrosszabb tulajdonságom az őszinteség.16/L

2018. szept. 1. 02:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Most mit vársz ettől? Van akinek bejössz, van akinek nem. Egy pár so sor leírásból nem fogunk megismerni. Biztos van olyan fiú, akinek pont te jössz be, ne aggódj ezen.-\_(^¬^)_/-
2018. szept. 1. 03:13
 2/18 A kérdező kommentje:
Sajna eddig olyat nem találtam :( Öltözhetnék máshogyan is,de nem akarom megjátszani magam és csak azért belebújni egy ruhadarabba,mert menő :(
2018. szept. 1. 03:17
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Ne szomorkodj kedves, úgy is megtalálod azt a fazont aki szeretni fog téged! :)
2018. szept. 1. 03:50
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Igen,bár a nagyszájú emberek eléggé zavaróak
2018. szept. 1. 06:31
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Azért mert stílusra bejössz neki nem biztos hogy a külsőd is megfogta, lehet az arcod nem jön be vagy valami, kár túlspilázni. Azonkívűl meg leírtál pár dolgot magadról, amiből egyáltalán nem ismerünk meg mivel még a negyedét se tudjuk hogy pontosan milyen vagy.
2018. szept. 1. 06:35
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

Nekem bejön :)

22/F

2018. szept. 1. 09:18
 7/18 A kérdező kommentje:
A nagyszájút nem úgy értem hogy mindig beszól csak a társaságban a legtöbbet beszélők között vagyok,oltom másoknak a feszültséget próbálom őket belevonni a beszélgetésbe,ne csak nézzenek.
2018. szept. 1. 10:02
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem igazán.
2018. szept. 1. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

A boyfriend nadrág nem tetszik.

A nagyszájú, mindent elpoénkodó, nagyon szarkasztikusról meg olyan ember jut eszembe, aki nem túl kedves, nem tapintatos. Szóval nem.

2018. szept. 1. 10:54
 10/18 anonim ***** válasza:
16/L vagyok és nekem szimpatikus vagy.
2018. szept. 1. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!