Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek az ''ilyen'' lányok?

Figyelt kérdés
Legtöbbször boyfriend fazonú nadrágokat hordok,az egyszerű pólómat betűröm a gatyámba és rá farmerdzseki.Sminket nagyon minimálisat teszek fel(alapozó+korrektor+szempillaspriál).Vagy egyszerűen lehet azt mondani,hogy grunge szerű stílusom van.Nagyszájú vagyok meg a mindent elpoénkodó emberek közé tartozom,de nagy önbizalomhiányom van.Nagyon nagyon szarkasztikus ember vagyok és a legjobb és egyben legrosszabb tulajdonságom az őszinteség.16/L

2018. szept. 1. 02:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem a leírtak nem éppen kizáró okok
2018. szept. 1. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

A leírtak alapján a külsőddel-öltözködéssel nincs gond,viszont nagyszájú vagy,sokat locsogsz,néha már pofátlanul,és nagyon szarkasztikus vagy,vagyis gúnyos,gúnyolódó

másokat lenézed,rosszindulatból (szép beszéddel lealázod a másikat.Sokat nevárj..Megmondom őszintén hogy te nem vagy éppenség a fiúk álomnője..Ebben 100% ig biztos vagyok.

2018. szept. 1. 14:12
 13/18 anonim válasza:

Figyu!

Attól ha kikened magad nem leszel más, az öltözködési stílusa mindenkinek más. Attól lehetsz nagyon rendes és okos is, hogy szeretsz beszélni. Én nagyon de tényleg nagyon bőbeszédű vagyok. Én speciál szeretem az őszinte embereket. Az iagzság néha fáj, de jobb mint ha kegyes vagy csak simán hazugságban élnénk. Ha gondolod írj!

16/F

2018. szept. 2. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:
26f ok.
2018. szept. 2. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Kb ugyanez vagyok, csak nem igazán sminkelek, nem állom magamon, meg leginkább inget hordok, farmerral, de én is nagyon szarkasztikus vagyok, sokat ironizálok, viccelődöm, őszinte vagyok, sokszor túlságosan is, és nagyszájú, kimondom amit gondolok.

De nem fogok megváltozni senki kedvéért sem, így érzem jól magamat.

Ne aggódj, lesz olyan, akinek tetszeni fogsz! Nekem is akadt, akkor mindenkinek fog!

18/L

2018. szept. 2. 16:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy fiúk válaszára vársz, de azért megjegyzem, hogy az öltözködési stílusod nagyon tetszik😏 A stílusom nekem is hasonló, csak színes a hajam és eléggé visszahúzódó vagyok, de társaságban nagy a pofám... Viszont szerintem egész idegesítő vagyok. Én mindig meghalgatok mindenkit, és próbálom feldobni őket, de sok ember vagy idegenek előtt nagyon szorongós vagyok és nem merek semmit csinálni. Szerintem ez pl. olyan, amit nem szeretnék az emberek, és én sem. A tiédből nem nagyon tudom megállapítani, de 10000% hogy valakinek bejönnél. Mindenkinek más az ízlése.
2018. szept. 22. 16:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

hallgatni*

16/l

2018. szept. 22. 16:24
 18/18 anonim válasza:

Azt hiszem, hogy imádnálak :)

A stílusod mindenképpen bejönne.

jún. 1. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!