Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek az ''ilyen'' lányok?
A leírtak alapján a külsőddel-öltözködéssel nincs gond,viszont nagyszájú vagy,sokat locsogsz,néha már pofátlanul,és nagyon szarkasztikus vagy,vagyis gúnyos,gúnyolódó
másokat lenézed,rosszindulatból (szép beszéddel lealázod a másikat.Sokat nevárj..Megmondom őszintén hogy te nem vagy éppenség a fiúk álomnője..Ebben 100% ig biztos vagyok.
Figyu!
Attól ha kikened magad nem leszel más, az öltözködési stílusa mindenkinek más. Attól lehetsz nagyon rendes és okos is, hogy szeretsz beszélni. Én nagyon de tényleg nagyon bőbeszédű vagyok. Én speciál szeretem az őszinte embereket. Az iagzság néha fáj, de jobb mint ha kegyes vagy csak simán hazugságban élnénk. Ha gondolod írj!
16/F
Kb ugyanez vagyok, csak nem igazán sminkelek, nem állom magamon, meg leginkább inget hordok, farmerral, de én is nagyon szarkasztikus vagyok, sokat ironizálok, viccelődöm, őszinte vagyok, sokszor túlságosan is, és nagyszájú, kimondom amit gondolok.
De nem fogok megváltozni senki kedvéért sem, így érzem jól magamat.
Ne aggódj, lesz olyan, akinek tetszeni fogsz! Nekem is akadt, akkor mindenkinek fog!
18/L
Azt hiszem, hogy imádnálak :)
A stílusod mindenképpen bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!