Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Alacsony illetve teljesen...

Alacsony illetve teljesen változékony libidóval megáldott nőnek nem opció a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha egy hasonló étvágyú férfit nem sok esély van találni, és egy átlagos étvágyú férfi igényeihez igazodni egy életen át (idős korig) pedig eléggé megterhelő lehet egy nő számára, akkor az a nő jobb, ha a szingliségre készül lélekben?

2021. márc. 4. 15:37
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Ugyanez, szintén a fogamzásgátlóra gyanakszom, bár nincs viszonyítási alapom, mert régebb óta szedem, mint amióta nemi életet élek (bőrgyógyász ajánlására).

Amikor elkezdjük már van kedvem, meg élvezem, bár orgazmusom nagyon ritkán van és nem olyan jó, mint amit saját magamnak okozok.

De sokszor nagyon nehezen vágok bele, többek közt azért, mert este alkalmas, amikor hulla fáradt vagyok. Csak napközben online óra, tanulni kell, otthon vannak a szülők, elküldenek a boltba... Úgy meg nem szeretem, ha időre kell csinálni, mert 11.45-kor felelek az első világháború szövetségi rendszereiból xd

Van, hogy 4 együtt töltött nap alatt 1x van szex, ami nekem elég, de a páromnak nagyon kevés és nem tudom mit csináljak.

2021. márc. 8. 19:42
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Privátban többen kérdezték, hogy mennyi idős vagyok, hát, szerintem jóval több, mint az itt lévők többsége. (Közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz.) Kb úgy vagyok vele, mint itt írták többen lányok/nők, hogy ha elkezdjük, akkor rá tudok hangolódni, de magamtól nem is jutna eszembe, tök jól megvagyok nélküle. Meg amúgy is nagyon befelé forduló, elmélkedő típus vagyok, és szeretem inkább ilyen lelki dolgokra fordítani a figyelmemet, energiáimat. A testiség meg mintha csak "vinné kifelé" ezt a belső energiát, legalábbis így élem meg. De lehet, hogy bűntudatom lenne, ha egy férfi, akinek ez ennyire létszükség, miattam kompromisszumra kényszerülne és szenvedne a hiánytól. :) Meg ugye esetleg elkezdene másfelé kacsingatni, amit talán nem is lehetne neki felróni ilyen körülmények között, de attól még rosszul esne. Amúgy az egyedülléttel sincs bajom, csak néha jó lenne valakivel megosztani a dolgokat, élményeket, meg a társadalmi elvárás is nyomja az embert (tudom, le kellene sz.ni magasról, de elég fárasztó, hogy úgy néznek az emberre, mint valami marslakóra, ha egyedül él, meg lesajnálják, meg azt hiszik, valami pszichés baja van, és meg akarják "menteni" :)). Az ember meg magyarázkodhat folyton-folyvást, vagy rövidre zárhatja egy "mégis mi a ... közötök van hozzá"-val, de akkor meg az a bajuk, hogy bunkó vagy. XD
2021. márc. 10. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!