Alacsony illetve teljesen változékony libidóval megáldott nőnek nem opció a párkapcsolat?
juj
12.-re.
"Rögtön jövök, csak kiszaladok a mosdóba." És ott felken egy kis síkosítót, és mehet a csapatás.
De egy pasi? Jó, de Viagrát nem szedhet mindenki, és drága.
Egyszerű a képlet. Arany középút. Ha lesz párod, ő is enged egy kicsit, meg te is. Egyformán. Ha a pasi tegyük fel heti 5x szeretné, te meg havi 1x, akkor kb. 11x szexeljetek havonta. Ő lemondott 10-11 alkalomról, míg te rászántad magad ugyanennyire.
A síkosítóhoz nem kell kimenni a mosdóba. Nem kell azt szégyellni. A farkára is egy nagy adag, meg a sunciba is, és kész is, mehet a menet.
Hát nem tudom, a szeretkezés olyan intim, amikor bennsőbbségesen, forróbban, szenvedélyesebben éljük meg a kapcsolatunkat.
Ha csak kivered az olyan.. rideg, és gyakorlatilag a kezed egy szex segédeszköz.
De én nő vagyok egy férfi lehet másképp látja :D
Én ágyban elég extrém vagyok, szeretem az ilyen BDSM cuccokat is meg mindent. De ha nincs rendes szex, hanem csak lepippant vagy valami az olyan mintha nem is lett volna semmi. Sőt inkább olaj a tűzre. Inkább akkor tényleg ne legyen semmi amíg ő nem akarja, de külön ne izgasson fel pl kézimunkával.
Nem zavarna az se ha tényleg csak havonta lenne valami. De az nem megoldás, ha csak jobban felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!