Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Alacsony illetve teljesen...

Alacsony illetve teljesen változékony libidóval megáldott nőnek nem opció a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha egy hasonló étvágyú férfit nem sok esély van találni, és egy átlagos étvágyú férfi igényeihez igazodni egy életen át (idős korig) pedig eléggé megterhelő lehet egy nő számára, akkor az a nő jobb, ha a szingliségre készül lélekben?

2021. márc. 4. 15:37
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

juj

2021. márc. 4. 19:26
 12/22 anonim válasza:
A női “potenciát” úgy hívják, hogy nedvesedés. Ha nem kívánja, csontszáraz lesz, és elárulom, akkor baromira fáj a behatolás. Ennyit erről.
2021. márc. 4. 19:32
 13/22 anonim válasza:

12.-re.

"Rögtön jövök, csak kiszaladok a mosdóba." És ott felken egy kis síkosítót, és mehet a csapatás.

De egy pasi? Jó, de Viagrát nem szedhet mindenki, és drága.

2021. márc. 4. 19:36
 14/22 anonim válasza:

Egyszerű a képlet. Arany középút. Ha lesz párod, ő is enged egy kicsit, meg te is. Egyformán. Ha a pasi tegyük fel heti 5x szeretné, te meg havi 1x, akkor kb. 11x szexeljetek havonta. Ő lemondott 10-11 alkalomról, míg te rászántad magad ugyanennyire.

A síkosítóhoz nem kell kimenni a mosdóba. Nem kell azt szégyellni. A farkára is egy nagy adag, meg a sunciba is, és kész is, mehet a menet.

2021. márc. 4. 19:53
 15/22 anonim válasza:
Vagy ha nem is akarsz punciszexet, mert nincs meg a vágy, attól meg kiverheted neki vagy leszophatod.
2021. márc. 4. 19:54
 16/22 anonim válasza:
#15 az aztán a romantika XD
2021. márc. 4. 19:57
 17/22 anonim válasza:
Most miért? :D Ez az igazság. Nem kell mindig romantikázni, csak mert szex van.
2021. márc. 4. 20:01
 18/22 anonim válasza:

Hát nem tudom, a szeretkezés olyan intim, amikor bennsőbbségesen, forróbban, szenvedélyesebben éljük meg a kapcsolatunkat.

Ha csak kivered az olyan.. rideg, és gyakorlatilag a kezed egy szex segédeszköz.

De én nő vagyok egy férfi lehet másképp látja :D

2021. márc. 4. 20:08
 19/22 anonim válasza:

Én ágyban elég extrém vagyok, szeretem az ilyen BDSM cuccokat is meg mindent. De ha nincs rendes szex, hanem csak lepippant vagy valami az olyan mintha nem is lett volna semmi. Sőt inkább olaj a tűzre. Inkább akkor tényleg ne legyen semmi amíg ő nem akarja, de külön ne izgasson fel pl kézimunkával.

Nem zavarna az se ha tényleg csak havonta lenne valami. De az nem megoldás, ha csak jobban felizgat.

2021. márc. 4. 20:08
 20/22 anonim válasza:
én meg nem hinném hogy találok pont ilyen nőt
2021. márc. 4. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!