Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés
Szóval próbálok online ismerkedni, de nem nagyon akar összejönni. Addig nincs is baj hogy társkeresőben megvan a match, meg utána el is kezdünk beszélgetni, de aztán ez pár üzenet után leül, mert a lányok elkezdenek egyre rövidebben válaszolni, vagy csak simán nem írnak vissza. Ez alapján gondolom mást vártak volna, de nem tudok rájönni hogy mit (általában a sima ismerkedős kérdések közben vesztik el az érdeklődésüket). Szóval: srácok ti hogy csináljátok? Lányok ti pedig mit vártok? Gondolok itt arra hogy pl milyen témáról beszéltek, mennyi idő után beszéltek meg találkozót stb.
2021. jún. 14. 20:53
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Péz, meg jó nagy f
2021. jún. 15. 05:12
 12/23 anonim válasza:

- Jó platformon keresel párt. Tinderen szocmédia prostik vannak.

- Tanuld meg felismerni a normális lányt.

- Kommunikációs készség, figyelem. Tanuld meg azonosítani, mennyire térre van szüksége, és add át neki, hogy figyelsz rá.

- Jellem, külső: ugye, gyakorold az erényeket, eddzél, stb. Ezek alap dolgok. Bár, ha csak lézengsz az életben, akkor is lesz barátnőd, de nekem sokkal könnyebb megkedveltetni a lányokat magammal, hogy mindenhez hozzá tudok szólni, sokat is olvasok, fejlesztem magamat.

- A lányok többségének nagyon könnyű párt találni, ezért már a legapróbb tökéletlenséggel is elégedetlenek. Ha meg is kapsz egy lányt, pl. egy tinderest, valszeg nem sokáig lesz melletted. Ők nem "minőségi" csajok. Tanuld meg megtalálni a veled azonos lányokat. Én meg tudom őket találni, ezért 4/3 próbálkozásnál biztosan visszaírnak és kialakul a beszélgetés, pl. itt gyakorin. Onnantól pedig lehet húzni az ismerkedést. Nem száz lányra írok és egy ír vissza, nincsenek rossz arányaim.

2021. jún. 15. 05:32
 13/23 anonim válasza:

Bocs a beírásért!!

De ez mit jelent??

"Kommunikációs készség, figyelem. Tanuld meg azonosítani, mennyire térre van szüksége, és add át neki, hogy figyelsz rá."

2021. jún. 15. 05:48
 14/23 anonim válasza:

Mennyi térre*.

Nem zaklatod, ha rosszul van tőle. Ha viszont azt várja hogy gyakran keresd, gyakran keresed. Azt teszed, ami jó a másiknak.

2021. jún. 15. 06:25
 15/23 A kérdező kommentje:

Látom mindenki leszólja a tindert, váltani kéne, de akkor valaki mondon már mást is. Menjek elittársra vagy mi? #12 tudom hogy te akárhol megtalálod a normális lányokat, de én annyira nem vagyok profi 😞

A kommunikációs készségeimet lehet fejleszteni, de szerintem azért rendben vannak, élőben legalábbis működnek 😀

A jellememre megint csak azt tudom mondani hogy élőben nem volt vele baj, a külsőm meg -bár nem vagyok egy Adonis, sem egoista- egész jó (igen, járok edzeni csak nem kondiba). Nem csak lézengek: vannak hobbijaim, céljaim, munkám, barátaim, lassan végzek az egyetemmel is.

Az meg hogy megtaláljam a hozzám illő csajt az online nagyon nem sikerült eddig, de persze próbálom fejleszteni magam ilyen téren (is).

Köszi amúgy a választ, tök jól összeszedted 😁

2021. jún. 15. 07:29
 16/23 anonim válasza:
Mit tanulsz?
2021. jún. 15. 07:31
 17/23 A kérdező kommentje:

Programozás 🤓

De azért nem vagyok ilyen kis nerd akit el nem lehet választani a gépétől 😂

2021. jún. 15. 07:34
 18/23 anonim válasza:
👍.
2021. jún. 15. 07:35
 19/23 anonim válasza:

Programozást?

Ott nagyon kell az önállóság. Legalábbis ahol én tanulok, ott borzalmasan sok dolognak kell utánanézni és ez melóhelyen is így lesz.

De te úgy tanulsz ilyen nehéz szakmát, hogy a legfőbb skill nincs benned?

Mert már bocs, de egy programozóba legyen annyi, hogy utánanéz a lehetőségeinek.

Mi is ajánlhatunk társkeresőket, de akkor mondjuk fogalmazd meg új kérdésbe, mert itt nyilván csak az eddig válaszolók és a bolyongók fognak tudni rátalálni a kérdésedre és az utóbbiak nem feltétlenül tudnak válaszolni az új felvétésedre.

De sőt, még kérdezned se kell, mert van ilyen jellegű kérdés kiírva.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

És a google is rengeteg találatot dob ki.

Te vagy programozó? Tényleg?

2021. jún. 15. 08:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg és soha semmilyen problémám nem volt azzal hogy neten keressek ki ahhoz kapcsolódó dolgokat. Viszont ha van valami amihez nem értek, akkor arról szívesebben hallgatom meg egy hozzáértő véleményét minthogy a netet bogarásszam hogy kinek mi a véleménye róla :D
2021. jún. 15. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!