Mi kell a nőnek?
- Jó platformon keresel párt. Tinderen szocmédia prostik vannak.
- Tanuld meg felismerni a normális lányt.
- Kommunikációs készség, figyelem. Tanuld meg azonosítani, mennyire térre van szüksége, és add át neki, hogy figyelsz rá.
- Jellem, külső: ugye, gyakorold az erényeket, eddzél, stb. Ezek alap dolgok. Bár, ha csak lézengsz az életben, akkor is lesz barátnőd, de nekem sokkal könnyebb megkedveltetni a lányokat magammal, hogy mindenhez hozzá tudok szólni, sokat is olvasok, fejlesztem magamat.
- A lányok többségének nagyon könnyű párt találni, ezért már a legapróbb tökéletlenséggel is elégedetlenek. Ha meg is kapsz egy lányt, pl. egy tinderest, valszeg nem sokáig lesz melletted. Ők nem "minőségi" csajok. Tanuld meg megtalálni a veled azonos lányokat. Én meg tudom őket találni, ezért 4/3 próbálkozásnál biztosan visszaírnak és kialakul a beszélgetés, pl. itt gyakorin. Onnantól pedig lehet húzni az ismerkedést. Nem száz lányra írok és egy ír vissza, nincsenek rossz arányaim.
Bocs a beírásért!!
De ez mit jelent??
"Kommunikációs készség, figyelem. Tanuld meg azonosítani, mennyire térre van szüksége, és add át neki, hogy figyelsz rá."
Mennyi térre*.
Nem zaklatod, ha rosszul van tőle. Ha viszont azt várja hogy gyakran keresd, gyakran keresed. Azt teszed, ami jó a másiknak.
Látom mindenki leszólja a tindert, váltani kéne, de akkor valaki mondon már mást is. Menjek elittársra vagy mi? #12 tudom hogy te akárhol megtalálod a normális lányokat, de én annyira nem vagyok profi 😞
A kommunikációs készségeimet lehet fejleszteni, de szerintem azért rendben vannak, élőben legalábbis működnek 😀
A jellememre megint csak azt tudom mondani hogy élőben nem volt vele baj, a külsőm meg -bár nem vagyok egy Adonis, sem egoista- egész jó (igen, járok edzeni csak nem kondiba). Nem csak lézengek: vannak hobbijaim, céljaim, munkám, barátaim, lassan végzek az egyetemmel is.
Az meg hogy megtaláljam a hozzám illő csajt az online nagyon nem sikerült eddig, de persze próbálom fejleszteni magam ilyen téren (is).
Köszi amúgy a választ, tök jól összeszedted 😁
Programozás 🤓
De azért nem vagyok ilyen kis nerd akit el nem lehet választani a gépétől 😂
Programozást?
Ott nagyon kell az önállóság. Legalábbis ahol én tanulok, ott borzalmasan sok dolognak kell utánanézni és ez melóhelyen is így lesz.
De te úgy tanulsz ilyen nehéz szakmát, hogy a legfőbb skill nincs benned?
Mert már bocs, de egy programozóba legyen annyi, hogy utánanéz a lehetőségeinek.
Mi is ajánlhatunk társkeresőket, de akkor mondjuk fogalmazd meg új kérdésbe, mert itt nyilván csak az eddig válaszolók és a bolyongók fognak tudni rátalálni a kérdésedre és az utóbbiak nem feltétlenül tudnak válaszolni az új felvétésedre.
De sőt, még kérdezned se kell, mert van ilyen jellegű kérdés kiírva.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
És a google is rengeteg találatot dob ki.
Te vagy programozó? Tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!