2/23 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk lehagytam hogy én 20 éves vagyok, főleg ez a korosztály érdekel, bár meghallgatok mást is szívesen :D
3/23 anonim válasza:
"megvan a match"
NE TINDEREZZ
4/23 A kérdező kommentje:
Milyen más online lehetőségeim vannak? 😅 Meg amúgy minden más társkeresőben is (már amit ismerek) így hívják.
5/23 anonim válasza:
Pár éve még nem így hívták mindenhol. És rengeteg lehetősége van, de légy már annyira önálló hogy utánanézel még milyen oldalak vannak.
6/23 A kérdező kommentje:
Most miért kell egyből flegmázni? 😕Azokat ismerem amiket hallottam ismerősöktől (gondolom akkor azt használják sokan), az meg mind ugyanolyan: tinder, badoo, facebook egy kaptafa.
7/23 anonim válasza:
Szerintem a lányok sok üzenetet kapnak, és ha nem vagy elég érdekes, vicces, nem tűnsz ki eléggé, akkor inkább mással kezdenek beszélni egy idő után.
8/23 anonim válasza:
A tinder, badoo szex kapcsolatokat kereső emberekből áll össze nagyrészt. Plusz néhány sugar kapcsolatot kereső.
Ezen kívül van ezer más társkereső ami már komolyabb kategória.
Azért flegmázok, mert zavar, hogy életképtelenek egyes emberek. Erre szimplán rá lehet keresni. Ha tanácsot kérsz az más...
9/23 anonim válasza:
Igazából ami most tök mindegy, hogy barátságról van szó vagy társkeresésről, de ha ilyen tipikus szia, mizujs, hogy vagy meg ilyen sablon szövegeket írsz csak, az pl. nálam nem feltétlen kizáró ok, de annyi ember küld ilyen szimpla üzeneteket, és igen, megesik, hogy egy idő után nem válaszolok, mert nincs kedvem az ilyen "szia hogy vagy" üzenetekhez. Pláne, hogy én nagyon beszédes tudok lenni, és ha valaki rám ír, akkor tőle is ilyen viselkedést preferálok, nem pedig 1-2 szavas válaszokat. Ja, és ezt most lányként mondom. Én így nem várok konkrétan semmit, csak szimplán ne a sablonszövegnél ragadjon le a másik, mert én nem azoknál akarok leragadni. Szóval igen, legyen beszédes a másik, de én így többet nem várok el.
10/23 A kérdező kommentje:
#8 látod ezt nem tudtam, nem vagyok jártas az online dolgokban. A keresgéléssel meg úgy vagyok hogy van ezerféla társkereső, mindegyikre jót mondanak, szóval nem nagyon jutottam vele előrébb. Te melyiket ajánlanád?
#9 nem lehet mindenki lányból, gondolj azokra is akikre nem írnak rá percenként 200an 😀
#10 az a baj hogy nem ilyen sablonszövegekkel próbálkozok, hanem az alapján amit megosztott magáról, ha meg nem írt magáról semmit akkor nyilván általánosabbal, de akkor sem szia mizu xd
Kapcsolódó kérdések: