Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hagyjam a srácot?

Szerintetek hagyjam a srácot?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, eddig 3x találkoztunk. Nagyon aranyos, szimpatikus, egy dolgon kívül tetszik is. Ez a dolog viszont engem eléggé zavar. Sárga és lepedékes a foga. Tényleg kedvelem, szeretem ha hozzám ér, viszont a csókot így egyáltalán nem kívánom. Kicsit undorodom is így ettől.

2021. jún. 9. 19:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Eddig ez a leghasznosabb válasz!
2021. jún. 12. 23:13
 22/23 anonim válasza:

Hát, én például olyan durván is moshatom a fogam, hogy az ínyem is vérzik, sajna akkor is sárgás árnyalatú marad. Vedd figyelembe, hogy a csont színe alapból sem hófehér.

Van két műfogam, ugyanis egyszer durván elestem egy lépcsőn, kitört két fogam.

Ha valaki nagyon vizslatná a számat, látná, hogy a két műfogamnak eltérő árnyalata van, fehérebb. Pedig nyilván nem csak azokat mosom.

Sajnos alul fogkövesedni is hajlamos a fogam.

Persze bánnám, ha egy lány emiatt dobna, de végülis megértem. Ma már alapelvárás lett a tökéletes fogsor (is), ez nekem meg már csak a műfogaim miatt sincs meg.

Bár, ha komolyabban alakulna valakivel, lehet kifehéríttetném a fogaimat (tartana kb 2 hétig a hatása), csak magán fogorvosra most nincs pénzem, az sztk-s orvos meg egy állat. Kezdő fogorvos, nagyanyámnak voltak fogproblémái, kb. rajta gyakorolt hónapokig.

21F

2021. jún. 14. 08:02
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem azzal van bajom hogy nem hófehér a foga, hanem hogy lepedékes. De lehet mindegy is lesz, megoldja az élet. Kovidosak lettünk,aznap találkoztam volna vele mikor karanténba kerültünk, akkor írtam hogy mi miatt nem tudok menni, még kicsit irogattunk, de azóta sem írt rám, meg se kérdezte hogy vagyok. És ez már több mint 2 hete volt.
2021. jún. 30. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!