Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem a srácot vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Egy hete nem beszéltem barátommal/exemmel. Nem mondtuk ki hogy legyen vége. Az egész úgy történt,hogy egy héttel ezelőtt náluk voltam ahol picit összekaptuk. Aztan letiltottam, azota se keres. Persze tudom es ertem en hogy en tiltottam. De volt mar forditott helyzet amikor o tiltott le es en azonnal kerestem ot. Nagyon hianyzik.. egyre nehezebb nelkule. Nem merem keresni. De elengedni se birom.
Mit tennétek a helyembe?
1 evig voltunk egyutt
18/L
2019. aug. 14. 20:20
1/3 anonim válasza:
Ha nem akarod abbahagyni, megér egy próbát tisztázni a dolgokat.
2/3 anonim válasza:
Ti is meg vagytok ám érve normális kapcsolatra.
3/3 anonim válasza:
Visszatiltanám és megbeszélném vele a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!