Keressem vagy hagyjam a barátsagunkat?
Figyelt kérdés
Az egyik bnőmnek szülinapja volt ésnem jött el pedig párnappal előtte szólt hogy akkor lesz.2019. jan. 3. 12:33
1/11 A kérdező kommentje:
Szóltam neki de csak írt telon hogy miért nem írtam neki hogy megyek ő mádkorra szervezte. Meg mondta hogy beteg.
2019. jan. 3. 12:35
2/11 A kérdező kommentje:
Meg mondta hogy adjam neki odamáskor amikor ő A szülinapját szervezi.
2019. jan. 3. 12:36
4/11 anonim válasza:
Szóval... szerveztél neki szülinapot, de nem jött el?
Nem érteni a kérdést.
5/11 anonim válasza:
Sajnos a kérdés téynleg nem érthető.Irnál róla kicsit bővebben?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem én szerveztem neki hanem ő szervezett de nem szólt hogy elmaradt. Megbeszéltünk előtte hogy megyek. Elmentem hozzá szülinapja n felhivtak de nem jött el. Csak írt hogy miért nem szóltam neki mert dolga volt.
2019. jan. 4. 14:17
7/11 anonim válasza:
Te beszélsz magyarul? Mert nekem ez úgy tűnik, mintha a google fordítóval fordítottad volna magyarra.
8/11 A kérdező kommentje:
Bocs de mindenki magából indul ki. Az nem az én bajom ha nemtudsz szöveget értelmezni. Vagy egy hétköznapi hülye lehetsz vagy csak szimplán okoskodni támadt kedved. Volt itt gyakorin hogy csak szivatott tette a fejét csak mert a meló a uncsi volt. Úgy hogy nem ajánlom hogy szívass.Vagy kussolsz ha nem érdekel vmi akkornem kellkommentelni vagy jelentem a hozzá szolásodat.
2019. jan. 17. 13:43
9/11 anonim válasza:
:D
És még paraszt is vagy, nem csak fogyatékos.:D
10/11 A kérdező kommentje:
Csak a magad nevében beszélj. :DNem lehet mindenki olyan hülye mint te. Ha ennyire fényzed itt magad akk nem lehetsz okosabb értelmesebb nálam. XD
2019. febr. 18. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!