Szerintetek hagyjam a srácot?
Az a fiú selejt..
Itt vagyok én Velem foglalkozz.
Férfi vagyok, kigyúrt és jokepű!
#14-es
Lehet hogy a fogai taszítanak, de te hiába vagy kigyúrt és jóképű, ha képes vagy olyat írni valakiről hogy selejt, pedig írtam is hogy aranyos meg szimpatikus, akkor te sem kellenél. Utálom ha valaki ilyen másokkal...
Haggyuk 🤜💋
Ne mondj olyat ami felhasznalhato ellened
En nem aranyos vagyok hanem ferfiasan hatarozott
Beszéld meg vele. Lehet kellemetlen egy ilyen beszélgetés, mind a két félnek, de egy jó kapcsolat alapja az őszinteség. Szerencsés esetben lesz még néhány kellemtlen beszélgetésetek, hiszen csak így lehettek boldogok.
Ezt a beszélgetést képzeld úgy, mint egy műtétet. Félsz tőle, kellemetlen is lesz, de utána minden sokkal jobb lesz. Kivágjátok a kapcsolatotokból ezt a problémát. Amennyiben ezen megsértődik, akkor viszont nem is kár érte. Te segítesz neki jobb emberré válni. Szintet lépni.
Sajnos nem mindenki ugyan olyan higiéniára vágyik, mások a sztenderdek, magam is lelkiállapottól függően adok vagy épp nem adok magamra, és a csöves kinézettől, a de jól nézel kiig tud ez nálam terjedni.
Azt vettem észre, ha valaki ad magára, akkor az egy más életminőséget is jelent. Sokáig olyan lányokat szerettem, akik nagyon természetesek, őszinték, akár egy kis kóccal a hajukban, smink nélkül egyszerű ruhákban. Most is tetszik ez a vonal, pl. egy egyszrű, laza pólónál vonzóbb felsőt el sem tudok képzelni, de már valahogy az az igazán vonzó, ha valaki ápolt, igényes, már nem bánom azt sem, ha egy nagyon szolid smink is van rajtuk.
Amennyiben meg tudod tanítani arra, hogy a férfiaknál és fontos az ápoltság, és nem lesz cicababa belőlük, egy fogmosás és fésülködéstől (sokan félünk ettől), akkor egy szintet tud lépni, és jobb pasi lesz belőle. Neki is jó ez, és neked is. Láttam már nem egy ismerősömet, akit a barátnője nagyon szépen felhozott. Kis csipkelődés a nem ápolt arcszőrzet miatt, kis beszélgetés arról, hogy mi hogyan tetszik neked, és hidd el, ha szeret boldogan készül a következő találkozásra, hogy úgy nézzen ki, ami neked bejön.
Ha ez nem megy át neki, akkor el kell engedni, nem ő lesz az igazi. Ez a beszélgetés fontos, csak érezze, hogy támogatod őt, és nem megalázni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!