Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mondjam el a csajnak h nekem is bejon a fiu es jobb esetben nem lesz ki vagy csak szimplan hagyjam a sracot Vqagy utaljak ra a sracnak h bejon
Figyelt kérdés
Egy eve bejott egy fiu kb ket evig mert jofej volt es okos is stb birtam nem ez a lenyeg
Hanem h amikor elmondtam baratnomnek h bejon kijelentette h bakker neki is
Aztan ket honappal kesobb a srac bevallotta h bejon neki bqratnom,de vegul nem lett belole semmi mar ninchenek is joban
Akkor elegge kivoltam meg minden
Aztan kezdtem tullenni a sracon de sajna mostanaban megint eleg sokat voltunk egyutt es elojottek a regi erzelmek
Es erre egy masik ismerosom bejelejtette h mennyire birja es ossze akar vele jonni
Ket hete az hallgatom ha o is ott van h a fiu milyen edi szerinte
2016. dec. 23. 16:51
1/3 anonim válasza:
na maxmeg.... legszarabb dolog a világon,
STARTOLJ RÁ A SRÁCRA !
SZERELEMBEN NINCS ISMERŐS! CSAK EX! VAGY B-NŐ VAGY B-RÁT!
majd kialussza akinek nem tetszik, ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!