A Zewa márka jelent valamit (papírzsebkendő)? Státuszszimbólumot vagy jobb körülményeket? Vagy csak szimplán egy ismertebb márka?
Bocsánat, ha rosszul kategorizált a kérdés, jobb ötletem nem volt.
Szóval a környezetemben leginkább olyan emberek használnak Zewás zsepit, akik tehetősebb családból valók, és ezt tudja is a környezetük. Én ezt olyannak fogom fel, mint az iPhone-t. De amióta állandóan akciózzák, sokat veszek, pedig nem vagyok olyan tehetős, mint az előbb emlegetettek. A minőség az, ami miatt megszerettem, tudniillik nagyon erősen fújom az orrom, a Floralys és a 4rétegű Wippy vált még be.
A "De jó, hogy ez a problémád..." jellegű hozzászólásokat kérem mellőzni, nem erre vagyok kíváncsi. Csupán érdekel, hogy a Zewa márka mit jelent számotokra, én elmondtam az én véleményem.
Általános iskolás koromban (ami nem tegnap volt), igen, annak tűnt. Akkor nem minden boltban árulták és csak a "boltos lányának" volt ilyen illatosa az egész osztályból.
De ma már nem mondanám annak.
Inkább a Kleenex-re mondanám azt, hogy az veszi, aki nyugati filmeken szocializálódva "menőzni" szeretne. ;)
Utolsó: tudom, hogy van WCpapír, szalvéta, törlőkendő is, de most a zsepi érdekelt.
Köszönöm az eddigi válaszokat amúgy. És nem, nem direkt figyelem, szimplán feltűnt. A sok noname zsepi mellett igen feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!