Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hagyjam a srácot?

Szerintetek hagyjam a srácot?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, eddig 3x találkoztunk. Nagyon aranyos, szimpatikus, egy dolgon kívül tetszik is. Ez a dolog viszont engem eléggé zavar. Sárga és lepedékes a foga. Tényleg kedvelem, szeretem ha hozzám ér, viszont a csókot így egyáltalán nem kívánom. Kicsit undorodom is így ettől.

2021. jún. 9. 19:53
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Mondd neki, aztan ha nem változtat rajta és tényleg ennyire nem bírod akkor engedd el.
2021. jún. 9. 19:56
 2/23 A kérdező kommentje:
De félek hogy megbántanám vele. Mert milyen az már hogy mondod valakinek hogy ne haragudj, de lepedékes a fogad.
2021. jún. 9. 19:59
 3/23 anonim válasza:

A fogmosás alap dolog szerintem, ha kérni kell az gáz.

Ebből kiindulva ki tudja milyen meglepetéssel szolgálhat még ha jobban megismered.

2021. jún. 9. 20:04
 4/23 anonim válasza:
Alapvető igényesség. Mondd neki hogy nem bántásból meg semmi, de próbáljon vele csinálni valamit, gondolom azért te se azt várod hogy fényesebb legyen a foga mint a nap.
2021. jún. 9. 20:12
 5/23 anonim válasza:

És ez a sárga lepedék micsoda?

Fogkő? Vagy elszineződött a foga?

Vagy tényleg csak igénytelen és tojást evett randi előtt fogmosás nélkül?

2021. jún. 9. 20:15
 6/23 anonim válasza:
Akkor pippantsd le, ne smároljatok.
2021. jún. 9. 20:24
 7/23 anonim válasza:

Biztos hogy lepedék? Vagy csak elszineződés? Sajnos nem mindenkinek lehet gyönyörü fogsora. Vagy más áron, mint annak, akinek genetikailag szerencséje van.

És nem a fogmosáson mulhat csak a dolog.

2021. jún. 9. 20:36
 8/23 anonim válasza:
Közöld vele. Legalább észre veszi, van esélye változtatni. Kedvellek nagyon, de esztétikusan a fogaid számomra nem vonzóak, mert sárgának, lepedékesnek tűnik. Jól látom, vagy mitől van ez? Így sajnos nem kívánom a csókot sem tőled, remélem nem haragszol.
2021. jún. 9. 20:51
 9/23 A kérdező kommentje:

Hát szerintem tuti lepedék, mert csak az ínyénél fent meg a két foga között van az a sárga cucc. A foga többi része normál színű. Csak az tiszta sárga. Latszik hogy van ott valami.

2021. jún. 9. 21:30
 10/23 anonim válasza:
Hát de ha racionálisan nézzük, te érzed és látod rajta, hogy alapból igényes e a személyes higiéniára. Ha ad erre, nem valószínű, hogy fogat nem mosna.. lehet csak genetika..
2021. jún. 9. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!