Meleg srác vagyok, de hetero nők, lányok válaszaira lennék kíváncsi: A heteroszexuálisok világában léteznek még olyan romantikus, mély érzésű fiúk, férfiak, akikkel hónapokig úgy tudtok ismerkedni, hogy nem kerül elő a szex, nem tolakodnak, fűznek?
Akik elsősorban tényleg valóban lelki, intellektuális társra vágynak, és nem szexuális partnerre?
Léteznek még ilyen férjnek való srácok, vagy kihalt már teljesen ez a faj?
(A melegek között már nagyon azt gondolom, nem léteznek ilyen értékes, emberi férfiak sajnos, és ez elkeserítő. :( )
Köszi a válaszokat
Igen, léteznek, nem is kevesen. Nekem gimiben többnyire ilyen srácok tették a szépet. Kis tapasztalatlan fejemmel fel se tűnt, hogy mit akarnak valójában. Szegényeket sajnos friendzone-oltam. Nem igazán tudom, hogy a "felnőtt" világban mennyire jellemző, szerintem sokkal kevésbé. Megtanulják a srácok, hogy kimutassák az érdeklődésüket.
De még így is vannak. Friendzone-okban keresgélj.
De azok is lehetnek rendes/férjalapanyag srácok, akik nem várnak ennyit.
Vannak komoly kapcsolatot kereső férfiak csak nem az interneten, ez a tapasztalatom hetero nőként és a meleg barátaimnak is akik tartós kapcsolatban vannak.
Viszont a hónapokig nincs szex nagyon extrém elvárás egy felnőtt párkapcsolatban szerintem. Ha kölcsönösen megvan a vonzalom meg a szikra akkor néhány randi után már érdemes hiszen a szerelem kialakulásához kell a testiség is. Ha nincs, akkor könnyű összetéveszteni a sóvárgással. És az hogy pl az ötödik randi után szexeltek, abszolút nem zárja ki hogy intellektuális és érzelmi társ legyen. Sőt a testiség is egy bizalmi dolog, amíg nem ismeritek egymást ilyen szempontból is addig nem lehet igazán komoly kapcsolatról beszélni.
A leírásodból úgy tűnik hogy nem vagy már tini de még tapasztalatlan vagy és ezért félsz a testiségtől. Vagy van tapasztalatod de negatív és ezek gátlásokat okoztak benned. Ezért mondod hogy a lépcsőfokok hónapokig tartanak nálad. A fokozatosságban igazad van, viszont ha megvan az összhang akkor sokkal hamarabb megtörténnek a dolgok. Ha pedig traumáid vannak akkor érdemes lenne először segítséget kérni ezek feldolgozására. Nyilván ebben az esetben teljesen érthető a hozzáállásod és a saját tempódban fogsz gyógyulni és ha közben találsz valakit annak türelemmel kell majd lennie. Esetleg ha van kedved leírhatod hogy mi az oka annak hogy így gondolkodsz és akkor konkrétabb tanácsokat tudunk adni. 30N
Jól látod, nagyjából Veled egy idős vagyok, még több is kicsivel.
Nincs semmi trauma a háttérben, egyszerűen ilyen az értékrendem, és azt gondolom, először igenis randizni bölcs, romantikázni, érezni a szikrát. De egy egyszerű érintés vagy egy szemkontaktus is tud ugyanolyan intim és bensőséges lenni, nem kell hozzá rögtön ágyba menni.
Én amikor ágyba megyek valakivel, akkor szerelemből szeretkezni akarok, és nem pusztán szexuális vágyból "dugni". Elnézést a kifejezésért, éreztetni akartam a két dolog kminőségi különbségét.
Viszonzatlanul voltam már nagyon szerelmes. De akkor is 1-2 hónap után éreztem először, hogy vágytam volna a csókra. Viszont amikor igen, az csodálatos érzés volt, még akkor is, ha nem teljesülhetett.
Ahogy az az érzés is, amikor (férfi létemre) elfeledkeztem magamról, és azt éreztem, gyereket szeretnék ettől a sráctól, annyira szeretem. Szerintem sokkal nemesebb, amikor így fogalmazódhat meg egy szerelemben a másik kívánása, mint ha 3 nap ismeretség után puszta állati ösztönként marad. Én ennél többre tartom magamat, emberi lény vagyok, gondolatokkal, érzelmekkel, és nem hagyom magam lealacsonyodni/lealacsonyítani az ösztönök szintjére. Annál is kevésbé, mert az ilyesminek utána lelki szinten igencsak meglenne a böjtje, vagy lelkifurdalás és megbánás, vagy hozzászokás és lelki sivárság formájában.
Nem akarok senkin ítélkezni, ha másképp gondolja, mindenkinek magánügye, de én magam akkor sem engedek ebből.
Valaki más írta itt a "lényegre térni" kifejezést.
Hát, elég szomorú, hogy a 21. században már csak ennyi a lényeg.
Nekem az lenne a "lényeg", hogy megtaláljam életem társát, akivel szellemileg, lelkileg olyan összhangban vagyunk, hogy együtt el tudjuk képzelni az egész életet. Hogy ennyire megismerj valakit, ahhoz pedig idő szükséges. Ha már megvan, akkor jöhet a testiség is idejében, és spontán módon.
De semmiképpen sem fő "lényegként".
Fő lényegként meghagyom a nyulaknak, a tüzelő kutyáknak és a bagzó macskáknak, én ember vagyok, köszi... ;)
"Nekem az lenne a "lényeg", hogy megtaláljam életem társát, akivel szellemileg, lelkileg olyan összhangban vagyunk, hogy együtt el tudjuk képzelni az egész életet. "
Szép gondolat. De nem valós. Egy kapcsolat sem lesz hosszú távú jó szex nélkül. Főleg nem húzza senki hónapokig az ismerkedést, mikor lehet, hogy aztán szexuálisan egyáltalán nem passzolnak. És ha ez így van, úgyis szakítás lesz a vége.
15 Nem igaz. Valós. Nem csak hogy jó szex, de még szex nélkül is tud hosszú távú és életre szóló lenni, ha amúgy két ember egymáshoz való.
Ezt valós példa alapján mondom.
Nem vagyok meleg, de egyetértek az értékrendekkel.
Nem az a lényeg, hogy ne legyen szex, hanem az, hogy ne az legyen a legfontosabb oka egy kapcsolatnak. A jó szex meg persze, hogy fontos, viszont azt meg sohasem értettem, hogy mit jelent az, hogy szexuálisan nem passzolnak? Nyilván előtte ismerkedés fázisban beszélgetnek erről, hogy kinek mi a jó, ki mit szeret, stb... Ha meg valakit ténylegesen szeretsz és ez a szeretet kölcsönös, akkor úgyis kielégítitek egymás szükségleteit és vágyait is.
végre egy ember, aki tényleg ugyanúgy gondolkodik, mint én... én is pontosan erre gondoltam, csak lusta voltam leírni... Hogy az ilyen dolgokról is, ahogy az élet ezernyi más kérdéséről is lehet és kell is beszélgetni ismerkedés során. De semmivel sem sarkallatosabb kérdés, hogy ez összepasszol-e, mint hogy a hitünk, értékrendünk, terveink, világlátásunk egyéb téren összepasszol-e. Mindre egyformán szükség van, és mivel nem létezik két tökéletesen egyfora ember, így mindben szükség lehet kompromisszumokra is. Ezt mind-mind á kell beszélni, erre való éppen az ismerkedés, a randizás időszaka, és ettől szép.
A szexuális vonzalmat pedig ebben az időszakban is ki lehet fejezni odaillően és nem tolakodón, akár olyan jelképekben is, mint egy szál vörös rózsa. Mindenki tisztában van a jelentésével, mégis szofisztikált, romantikus.
18
Haha, naiv vagy.
Voltam en mar szerelmes, de még hogy. Aztán a szex olyan volt, hogy utana szet is mentunk, mert olyan szinten frusztralo volt a hangulat, hogy nem ment tovabb.
Egyetertek veletek, nem a legfontosabb, de egy alapköve egy kapcsolatnak.
Persze ha neked eleg heti egy szex, meg amugy se vagy oda erte annyire, akkor tenyleg teljesen mindegy. De nem ez az atlagos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!