Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komolyan kérdezem már nincs...

Komolyan kérdezem már nincs remény?

Figyelt kérdés

Normális férfiakkal ismerkedni 31 évesen ? 35-45 korosztályban keresek főleg. Nem kell alfahím és nem a külső az elsődleges.

De szerető nem akarok lenni sem pedig legyünk barátok aztán meglátjuk dolgot sem akarok.

Rendezett az anyagi helyzetem, de még igyis nehéz ismerkedni.

Már nincs reményem semmire ?

2020. dec. 29. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim válasza:
Kár hogy az én korosztályom nem érdekel Téged...
2020. dec. 29. 22:13
 42/70 anonim válasza:

37: annyi legyen a kérdező mentségére mondva, hogy IRL ismerek egy ilyen nőt. Mosolyogva, halkan, szépen tudja órákon át mondani, hogy miért nincs egyetlen férfi sem a környezetében, és miért nem tud ismerkedni, mikor 2 óra után megunod, akkor közli, hogy te is csak ideges leszel tőle, sehol egy normális férfi...

Kb 3 alkalommal rántott bele ebbe a játszmába, azóta nem nagyon keresem a társaságát, ha összefutunk a barátokkal, akkor igyekszem távol ülni tőle.

Amúgy nagyon szép nő, de kb 15 éve szingli (szintén 30+). Megvan az oka, de az nem az elérhető pasasok kis számában rejlik, inkább neki ott fent a toronyban van valami beakadva.

2020. dec. 29. 22:15
 43/70 anonim válasza:

Átérzem a helyzeted, főleg a vírushelyzetben nehéz ismerkedni. Az online társkeresőkön és nyitottságon kívül jelenleg mást nem nagyon tudsz csinálni.

Írtad a postát, boltot, mint ismerkedési hely. Random, hiába vagy szép meg szimpi, nem mernék odamenni hozzád (a legtöbb nő zaklatásnak veszi). Viszont, ha adsz jelet pl. mosoly vagy szemezel akkor igen. Szóval azt tudom javasolni, hogy bárhol, ha látsz egy szimpi srácot adj jeleket neki. Ha szingli, szimpi vagy neki és van egy kis bátorsága oda fog menni hozzád.

És ez érvényes az edzőteremre, a boltra meg a postára is.

De ha csak lehajtott fejjel rohansz nem fognak kezdeményezni. Lassíts le, szemlélődj, keresd a szemkontaktusokat. Ha külsőre úgymond 'átlagos' vagy, nem lesz probléma 31 éves nőként, hidd el!

2020. dec. 29. 22:28
 44/70 anonim válasza:

Amikor társkeresőn lógtam és próbáltam kommunikációba elegyedni az ott lévő nőkkel, mindenki azzal jött, hogy ők nem azért regisztráltak, hogy beszélgessenek, hanem társat keresnek, ezért ha én nem tudom megmondani egy profil alapján, hogy szeretnék-e velük randizni és párkapcsolatot kialakítani, akkor ne húzzuk egymás idejét. (WTF?)

Tehát már eleve úgy indult a dolog, hogy muszáj lettem volna randizást kezdeményezni és erőltetett módon megkérni a kezét álmaim asszonyának, ahogy az a mesében meg van írva, miközben fingom sincs róla, hogy ki ő, de azért játsszuk le az erőltetett színdarabot, mert így szokás...

Ezek az emberek abban a tévképzetben élnek, hogy társkeresőre regisztráltak, tehát szépen kiválasztják egy katalógusból azt a valakit, aki eddig hiányzott az életükből, fizetnek a kasszánál, majd kipipálják a "hozz férjet a boltból" tételt a listájukon és mehetnek a következő hiányzó pontra, ami szintén valami olyan dolog lesz, amiről azt gondolják, hogy 5 perc alatt, nulla energiabefektetéssel letudható.

Pl: "Hogyan világosodjunk meg és emelkedjünk Buddha szintjére 5 perc alatt" című tutorial a Youtube-on.

2020. dec. 30. 00:33
 45/70 anonim válasza:

Igen, hát itt már ezerszer leírták, hogy csak a belső számít, meg kiállás, meg beállás, meg fellépés, meg önbizalom, meg aura, meg kisugárzás, meg transzcendens. Külső meg nem. Csak valahogy társkeresőn akármit is írtam vagy vissza se írtak vagy azt írták "... nem téged kereslek...". Nos 1 kérdésem van. Ha az előbbi mondat igaz (nem), akkor mégis honnan tudja? A képem alapján biztos ne... oh, wait a second...

Természetesen csak költői kérdés volt. Mindannyian tudjuk a választ.

2020. dec. 30. 00:44
 46/70 anonim válasza:

Hárman vagytok szinglik, és mind nők?

Jó eséllyel 31 évesen vagytok a legvonzóbbak, mégsem találtok senkit sem?

2020. dec. 30. 01:16
 47/70 anonim válasza:

De van... Remélem.

F45.

2020. dec. 30. 08:28
 48/70 LazyJones válasza:
Van, sőt, nem csak remény, esély is - feltéve, ha felismered, és tudsz is élni vele. F39
2020. dec. 30. 09:05
 49/70 anonim válasza:
Nah, áttették a kérdést másik topicba, meg is jelentek az önmarketingelők, akik szerint van remény (természetesen ők maguk) :D
2020. dec. 30. 09:18
 50/70 A kérdező kommentje:

Sajnos igen átkerült máshova így meg már nincs értelme.

Köszönöm mindenkinek aki írt elolvasom és ami olyan reagálok majd de jelenleg dolgozom.

2020. dec. 30. 09:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!