Komolyan kérdezem már nincs remény?
Normális férfiakkal ismerkedni 31 évesen ? 35-45 korosztályban keresek főleg. Nem kell alfahím és nem a külső az elsődleges.
De szerető nem akarok lenni sem pedig legyünk barátok aztán meglátjuk dolgot sem akarok.
Rendezett az anyagi helyzetem, de még igyis nehéz ismerkedni.
Már nincs reményem semmire ?
7: multinál dolgozom irodai környezetben, kb a társaság 50%-a nő. Ok, megértem, hogy akinek mondjuk a 95%-a nő, az ott nehezen ismerkedik
Viszont ott vanna a hobbik: utazom (szervezetten is), túrázom, sportolok, van 2-3 hobbim, amik nem kifejezetten "fiúsak". Mindenhol elmondható, hogy minimum 50% a férfi, és a többség tökéletesen megfelel a kérdező által leírtaknak.
Igen, mondjuk egyik sem egy bradpitt, de nem is palvinbarbikra gyúrnak. Ha valaki szerint ennyire nincs ilyen férfi, az 2 dolgot szúr el:
- vagy van körülötte sok, csak ő nem veszi észre, mert nem ütik meg a mércét
- vagy valóban nincs körülötte, él a kis buborékjában, pedig csak ki kellene mozdulnia
Oké, részemről ez a topic ugyanaz, mint amikor az incel kissrácok panaszkodnak, hogy nincs nő.
Aztán bármit mondasz, közlik, hogy na az PONT nem jó tanács...
A magam részéről zárom a topciot, további jó busongást a "seholegyenormálisférfi" akolmelegben
10: Akkor úgy érzem te csak a sült galamot várod, hogy berepüljön a szádba.
A rengeteg levélből biztos van olyan, aki szintén komolyan gondolja, csak nem veszed észre, illetve számodra nem néz ki elég jól.
15 Ha indokolva van miért nem jó, akkor az miért baj? Lehet valakinek ez jó tanács , nekem spec nem az.
Pl hiába mondják a munkahelyen ismerkedjek ha ott egyszerűen nincs lehetőség.
Vagy ha foglaltak a pasik akkor én nem fogok kikezdeni olyannal aki tudom ,hogy foglalt, bármennyire is tetszik.
Hol lehet veled megismerkedni kérdező? (nem felszedni akarlak, csak puszta játék)
Teszem azt egy átlag, szimpatikus férfi vagyok, aki szeretnék véletlen beléd akadni. Hova jársz? Vannak hobbijaid? Kimozdulsz a lakásból? A baráti társaságodon kívül valahol megtalállak? Mivel a barátaiddal gondolom már lesakkoztad, hogy onnan nem ismerkedsz, nem ártana, ha lenne más felület is.
Ezeket a kérdéseket már régen feltehetted volna magadnak, hogy egy szimpatikus férfi hol fog rád akadni? Hol lesz lehetősége megszólítani? (azért az utcán kevesen szólítanak le random nőket, szóval azt hagyjuk kérlek, és a boltban sem szokásom a "szia, nem vagy véletlen szingli" kérdezősködés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!