Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van lehetőségem még arra, hogy boldog párkapcsolatot alakítsak ki? Inkább nőktől kérdezném.
Kb 2 éve lett vége egy kapcsolatomnak, most érzem magamban, hogy szeretnék még boldog lenni.
De! Abból a kapcsolatomból van 2 gyermekem, akik persze az anyjukkal maradtak, így ritkábban vannak velem, de az életem részei. Plusz így gyerektartás is van, ráadásban hiteltörlesztése..
Az anyagiak mennyire számítanak? Tudom, hogy igen.
Már a 2 gyerek miatt se nagyon áll velem szóba senki se, ha tudatosul, hogy nem haza, hanem az exnek és a banknak megy a fizu nagy része..
Reménytelen?? Hagyjak fel minden reménnyel? Vagy a remény hal meg legutoljára! :)
Köszönöm a válaszokat!
39 éves vagyok. Most lett szemtől szemben elmondva, hogy ilyen háttérrel, múltal nem szívesen kezdene velem..
Gondolkodtam az egészen és eddig nem is gondoltam így bele, de ez az igazság.
A nevelt gyerekről pedig van tapasztalatom és az eléggé szét tud szedni egy kapcsolatot..
Sajnos, ahogy ti is látjátok..
Ez is egy út, csak nem girbe-gurba, hanem egyenes!
Én is 40 évesen váltam, kérdező. Szintén több gyermekkel, és igen silány anyagi helyzettel. Az volt a tervem, hogy megint kisebb dúlást végzek a szebbik nem körében, mint tetem azt fiatal koromban, de hamar elkapták a tökömet, és mire észbe kaptam, ki se láttam a szerelemből. Az új feleségem meglehetősen módos családból származott, képzelheted, úgy néztek rám, mint a véres rongyra. Meg voltak győződve róla, hogy csak a pénzükre hajtok, de hamar kijelentettük, hogy feldughatják maguknak, mert nekünk nem kell tőlük semmi. Ebben maradtunk. Ennek ellenére jó a viszonyunk, és a párommal is töretlenül imádjuk egymást immár 21 éve.
Szóval ne ásd el magad, hisz még előtted az élet.
Ez szomorú.
Nem csak számodra, hanem a család számára is.
Tanultál valamit ebből? Látod már, hogy hol romlott el? Ezekre a kérdésekre magadnak válaszolj!
Ha megvan, hogy mit tehettél volna Te másképpen, akkor megvan a kulcs a régi kapcsolat helyreállítására, vagy ha ez nem járható, akkor e nélkül a következő kapcsolatod is elromolhat. (Mert nem az a lényeg, hogy neki mit kellet volna tennie, mert az az Ő felelőssége, hanem az a kérdés, hogy Te mit tettél a kettőtök és a gyermekek boldogsága érdekében. És persze az is lehet, hogy nem te vagy a felelős azért, hogy így alakult, nem ítélkezem.)
Az élet iskolájában is vannak olyan évfolyamok, melyeken ha elbukunk, ismételnünk, kell. Tehát mindenből ami velünk történik érdemes levonni a tanulságokat, hogy hasonló helyzetben, már egy jobb utat válasszunk a boldogságunk érdekben.
Igen reménykedni kell! Mert mindaz amit eltudunk képzelni magunknak, az megvalósul. Mert amint célkitűzéssé válik, akkor valahogy megtaláljuk a hozzávezető utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!