Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig lehet így húzni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet így húzni egy ilyen párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ez furán fog hangzani, de a barátnőmmel közös megegyezéssel nincs köztünk testiség. Régóta barátok voltunk, amikor elmondta, hogy gyerekkorában évekig zaklatta egy rokona, aki azóta szerencsére kikerült a képből, ezért nem képes normális párkapcsolatra. Addig ezt senkinek sem mondta el és terápiát sem akar, amivel nem értek egyet, de tiszteletben tartom. Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk ezt a csak szellemi alapú kapcsolatot és nagyon jól működik már egy éve. Amit gyáva voltam bevallani, hogy nem vagyok teljesen önzetlen. Nekem azért jó, hogy nem akar ágyba bújni velem, mert amúgy sem érzem magam alkalmasnak a feladatra a szerszám paraméterei miatt és ez nekem nem kicsit kínos.

A probléma az, amit érző lényként nem nevezhetek problémának, hogy a barátnőm lassan ugyan, de közeledik felém. Kézen fogva nézünk filmeket, öleléssel köszöntjük egymást és így is búcsúzunk. Ezek nem nagy dolgok, de sokáig ennyi sem volt és ebből következik, hogy előbb-utóbb több is lesz. Én tényleg nagyon szeretem őt és örülnöm kellene, hogy megoldódik a problémája, de az enyém nem fog, így bajban leszek később. Továbbá látom, hogy önző vagyok és emiatt is szégyenlem magam. Őszintén szólva minél inkább elmélyül a kapcsolatunk, annál jobban rettegek a jövőtől.

Megpróbáljam vele megbeszélni a dolgot? Ha igen, hogy? Vagy mi mást tehetnék?

26/F

2020. febr. 26. 13:57
 1/5 Csicuki ***** válasza:
94%
Nem hiszem hogy a paramétereid problémát jelenthetnek majd de a félelmeidről mindenképpen érdemes beszélned a baratnődde is
2020. febr. 26. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit megbeszélni. Szépen lassan közelíts felé. Minden nap egy picivel többet csinálj. Nem a pénisz méret lesz a lényeg.
2020. febr. 26. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, kezd egy picit oldódni és örülj neki, hogy ez megy szakértő nélkül is.

Mindenféleképpen üljetek le őszintén megbeszélni, hogyan tovább, ki mit szeretne a másiktól.

2020. febr. 26. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
97%
Nem hinném, hogy félnivalód lenne. Pont jó ez a lassú tempó, mindkettőtöknek. Szokjátok a gondolatot, a minél nagyobb közelséget. Nem lesz semmi baj, a méretedből sem. Miután mindketten kezdők vagytok, szuper lesz közösen felfedezni az életnek ezt a gyönyörű részét.
2020. febr. 26. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A méret önmagában nem volna igazán probléma, de általában önbizalomhiánnyal jár és nálad is ez a helyzet, máskülönben nem létezne a kérdés. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor minél előbb el kell mondanod neki, hogy ebből a kapcsolatból te hogyan profitálsz, mert a lány most azt hiszi, hogy te vagy az ő hűséges lovagja, aki éveket vár rá, ha kell, de ez nem igaz. Te is ugyanolyan depressziós vagy, mint ő és ezt joga van tudni. Ha ezt nem érti meg, akkor ő az önző, hiszen ő egyértelműen jobban jár ezzel a kapcsolattal, mint te.
2020. febr. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!