Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet így húzni egy ilyen párkapcsolatot?
Ez furán fog hangzani, de a barátnőmmel közös megegyezéssel nincs köztünk testiség. Régóta barátok voltunk, amikor elmondta, hogy gyerekkorában évekig zaklatta egy rokona, aki azóta szerencsére kikerült a képből, ezért nem képes normális párkapcsolatra. Addig ezt senkinek sem mondta el és terápiát sem akar, amivel nem értek egyet, de tiszteletben tartom. Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk ezt a csak szellemi alapú kapcsolatot és nagyon jól működik már egy éve. Amit gyáva voltam bevallani, hogy nem vagyok teljesen önzetlen. Nekem azért jó, hogy nem akar ágyba bújni velem, mert amúgy sem érzem magam alkalmasnak a feladatra a szerszám paraméterei miatt és ez nekem nem kicsit kínos.
A probléma az, amit érző lényként nem nevezhetek problémának, hogy a barátnőm lassan ugyan, de közeledik felém. Kézen fogva nézünk filmeket, öleléssel köszöntjük egymást és így is búcsúzunk. Ezek nem nagy dolgok, de sokáig ennyi sem volt és ebből következik, hogy előbb-utóbb több is lesz. Én tényleg nagyon szeretem őt és örülnöm kellene, hogy megoldódik a problémája, de az enyém nem fog, így bajban leszek később. Továbbá látom, hogy önző vagyok és emiatt is szégyenlem magam. Őszintén szólva minél inkább elmélyül a kapcsolatunk, annál jobban rettegek a jövőtől.
Megpróbáljam vele megbeszélni a dolgot? Ha igen, hogy? Vagy mi mást tehetnék?
26/F
Úgy látszik, kezd egy picit oldódni és örülj neki, hogy ez megy szakértő nélkül is.
Mindenféleképpen üljetek le őszintén megbeszélni, hogyan tovább, ki mit szeretne a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!