Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamionossal valóban lehetetlen normális párkapcsolatot fenntartani?
Már 2 kamionos párom is volt, az első belföldezett, szóval ott nem voltak gondok a találkozással, ott inkább az volt a gond, hogy ő akart sokat egyedül lenni mert "ezt szokta meg a kamionban".
A 2. kamionos párom viszont ennél durvább volt, folyamatosan sajnáltatta magát, hogy neki milyen rossz, hogy kint hétvégézik, de közben örül is, hogy egyedül lehet. Volt úgy, hogy 3 napig nem is keresett, mert ő nem igényli. Most lehet én vagyok rosszul összerakva, de egy párkapcsolatban komolyan normális az, hogy napokig nem jelentkezik?! Ha én kerestem, akkor meg az volt a baj. Tehát egy tipikus, magának való, másokkal nem foglalkozó, ember tele pesszimizmussal. Nem is bírtam tovább 2 hónapnál, és nem a távolság miatt, hanem amiatt, hogy amíg távol volt, azalatt az idő alatt sem foglalkozott velem sem írásban sem telefonon sem sehogy.
Tényleg minden kamionos ennyire érzelmileg kiégett, vagy nem is tudom milyen? :(
Azért 2 kamionosból nem kellene áltaálnosítani, hogy minden kamionos ilyen :D Villanyszerelőből (bocs a villanyszerelőktől, csak egy példa) sem mindenki tahó :D
Kamionosok között is van tahó, alkoholista, de van rendes, családját szerető tisztességesen dolgozó is.
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a kamionozás manapság már sokkal stresszesebb munka, mint régen. A fuvarokat sok esetben időpontra kell teljesíteni, de az autó több az utakon, így dugó van rendszeresen, a főnök a nyomkövetőn állandóan azt nézi merre jársz. Arról nem is beszélve, hogy manapság már elég keményen szabályozzák ezt a szakmát (vezetési idő, pihenő idő, rakományrögzítés, rakomány elhelyezés stb stb). Régen többen voltak akik tényleg szeretetből csinálták ezt a munkát, manapság a sofőrhiánynak és sok ember eladósodottságának köszönhetően, olyanok is erre a munkára adják a fejüket akiknek ez egyáltalán nem való, így sok esetben utálattal végzik ezt a munkát, ami kihat a közérzetükre is.
Ne valassz ujra kamionost. Ez egy olyan foglalkozas, amit sokan nem birnanak. Kell hozza beallitittsag. Azonkivul annyira sok jo oldala is van az egyedullet szabadsaganak, nehez ebbol kizokkenni.
Ok ilyenek es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!