Komolyan kérdezem már nincs remény?
Normális férfiakkal ismerkedni 31 évesen ? 35-45 korosztályban keresek főleg. Nem kell alfahím és nem a külső az elsődleges.
De szerető nem akarok lenni sem pedig legyünk barátok aztán meglátjuk dolgot sem akarok.
Rendezett az anyagi helyzetem, de még igyis nehéz ismerkedni.
Már nincs reményem semmire ?
31 Nah ez a repülő dolog hasonló az én példámhoz mitn a fegyverek.
Látványosan kamu dolgokat nem erőltetek magamra mert úgy nincs értelme.
Futó clubrol nemtudok de utána érdeklődök.
26: Légy már ennyi idősen egy kicsit kreatív. De mondok 2 tippet:
Tavaly voltam az egyik kalandtúra céggel utazni egy 2 napos evezős programon. Lehetett ismerkedni odaúton a buszon, lehetett ismerkedni a hajóban, az ebéd közben, az estei tábortüzezésnél. Elég gyorsan kialakultak a kis csapatok, az egyikben azok akik inkább piáltak, a másikban akik beszélgettek, és így tovább... Mindenki megtalálta a hozzá hasonlókat. És nagyon jól lehetett ismerkedni, például pechemre pont egy vidéki lánnyal sikerült megtalálni a közös hangot, de nekem messze lett volna, viszont nagyon nem volt pesti a társaság összességében.
Tanfolyamok! Felnőttként marha jó dolgokat lehet tanulni, főleg ha az anyagiak nem problémásak (azt írod, hogy nem). Persze, ne lőni menj el, mert te leszel az egyetlen nő, de nem biztos, hogy érdekel viszont sok uniszex hobbi van.
És igen, ott vannak a hobbik, csak olyat kell keresni, ami kicsit klubb jellegű. Pl ne csak sétáltasd az ebet, de próbálj a környéken valami kutyás, agilitys, akármilyen csapatot keresni.
32: azt értsd már meg, hogy mi nem ismerünk téged! Nem érdekelnek a fegyverek? A repülés? Az evezés? Az utazás? A futás? A könyvklub?
Nem baj!!! De akkor ülj le, és találd ki, hogy mi érdkel. Aztán gondold végig, hogy potenciálisan lehet e ott férf (bocs, horgolni nem szoktunk).
A baj nem az, hogy nincsen férfi, hanem továbbra is az, hogy kifogások-kifogások-kifogások, és várod a sült galambot. Tenni viszont annyit sem akarsz érte, hogy kitaláod, hogyha nem repülés/lövés/futás/evezés/akármi, akkor micsoda?
Fenébe, én cicás vagyok... Főleg, hogy a szemem fénye és hozzá eléggé félős is a lelkem. Pech. :)
Egyébként írhatnál legalább annyit, hogy melyik megyében létezel így megkönnyíthetnéd azon férfiak dolgát akik érdeklődnének irántad. :)
Nekem marhára nem kellene a kérdező.
Nem szeretem az olyan nőket, akik mindenben, de tényleg mindenben csak a kifogást találják meg. Ambíció semmi, csak várja, hogy megtörténjen a csoda. És közben angyali hangon ismételgeti, hogy nem ő a hibás, mit tehetne ő ennél (már a semminél) többet.
Bocs, ha nem troll, akkor férfiként bárhol is találkoznék vele, ezt kb a 2. randira le szoktam venni, és onnantól finoman szólva is visszavonulót fújok.
"Nem kell alfahím és nem a külső az elsődleges"
Igen, ettől kicsit trollszagú az egész.
Ezt olvasván biztos felsírt néhány százezer online társkereső nő az országban, akik nem írnak vissza csak az alfahímeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!