Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komolyan kérdezem már nincs...

Komolyan kérdezem már nincs remény?

Figyelt kérdés

Normális férfiakkal ismerkedni 31 évesen ? 35-45 korosztályban keresek főleg. Nem kell alfahím és nem a külső az elsődleges.

De szerető nem akarok lenni sem pedig legyünk barátok aztán meglátjuk dolgot sem akarok.

Rendezett az anyagi helyzetem, de még igyis nehéz ismerkedni.

Már nincs reményem semmire ?

2020. dec. 29. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 Noren1989 válasza:
Sajnos nagyon szàmít (màr ha online ismerkedsz), hogy mit sugall a pakkod. Megjelenés, beszélgetőkézség elsősorban.
2020. dec. 29. 21:25
 2/70 anonim válasza:
Miért ne lenne? Elég egyet tüsszentened, és már válogathatsz is a férfiak közül. Csak van közöttük egy-egy normális.
2020. dec. 29. 21:26
 3/70 anonim válasza:

Rengeteg olyan férfi van aki megfelel a fenti elvárásoknak, a munkahelyemtől, a baráti társaságomon át, az összes hobbimig mindenhol vannak ilyen srácok.

A kérdés az, hogy őket te miért nem veszed észre?

F40

2020. dec. 29. 21:26
 4/70 A kérdező kommentje:

2 Bár úgy lenne ...

3 Munkahelyemen egy férfi sincs , hobbim során akiket megismertem foglaltak ,vagy éppen az a típus amit leírtam. Baráti társaságban sok a házas, családos , perpill 3 an vagyunk szinglik és mind nők.

2020. dec. 29. 21:29
 5/70 anonim válasza:
Regisztrálj fel valamelyik online társkeresőre, és tonnaszámra fogod kapni a leveleket bármilyen korosztálytól.
2020. dec. 29. 21:29
 6/70 anonim válasza:

4: ezek csak kifogások.

Szóval akkor nem az a baj, hogy nincsenek ilyen férfiak, hanem a komfortzónádban jelenleg egy sincs, és ebből levontad a következtetést.

2020. dec. 29. 21:31
 7/70 anonim válasza:

#3 Mert nem együtt élitek a szociális életeteket. Én nőkkel dolgozom, a baráti társaságomban párok vannak és a hobbijaim is alapvetően nőiesek vagy magányos tevékenységek. Arról meg ne is beszéljük, hogy azért mert férfiként szerinted valaki normális pasi, nőként még biztos, hogy az. Szerinted jó fej a Géza, és neked nem tűnnek fel a rasszista vagy hímsoviniszta poénjai. Meg téged nem zavar, ha dohányzik, hiszen nem te smárolsz vele. Folytassam?

A társkeresőn meg mindenki csak toszni akar kötetlenül. Nice.

2020. dec. 29. 21:31
 8/70 anonim válasza:
#5-tel maximálisan egyetértek. Még ha ronda is vagy, akkor is rohadásig fogod kapni online társkeresőn a megkereséseket. Nem kellenek modell meg kurvás képek. Csak te magad és tele leszel randikkal pillanatok alatt.
2020. dec. 29. 21:32
 9/70 anonim válasza:
Kicsit felszínes és vagy önismerethiányos vagy. Fejleszd magad egy ideig, utána a felhozatal is magyobb spektrumú lesz.
2020. dec. 29. 21:33
 10/70 A kérdező kommentje:

5 Fentvagyok társkereső oldalakon, ott is olyanokba futottam bele aki foglalt volt vagy csak barátság extrákkalt akart. Igaz legalább nem hazudott elmondta előre mit keres én meg elküldtem. Ennyi.

6 Nagyon nem kifogás. De úgy látom nem érted a lényeget.

2020. dec. 29. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!