Komolyan kérdezem már nincs remény?
Normális férfiakkal ismerkedni 31 évesen ? 35-45 korosztályban keresek főleg. Nem kell alfahím és nem a külső az elsődleges.
De szerető nem akarok lenni sem pedig legyünk barátok aztán meglátjuk dolgot sem akarok.
Rendezett az anyagi helyzetem, de még igyis nehéz ismerkedni.
Már nincs reményem semmire ?
10 Nem kaptam rengeteg levelet. Fele az ország másik feléről jött, a maradék volt aki ramirt ugyan de utána már nem válaszolt, kettőről pedig kiderült nős és szórakozni szeretne.
Nem többszáz levelet kaptam.
23. A környéken keresek, ideköt minden így max 100 km körzetben keresek. Nem látom értelmét hazudni ebben.
24 Amit említettél ott pont nem vagyok fent de megnézem az oldalt hátha éppen ez jön be.
22:
munkahely: most tisztáztuk, hogy 99% nő, így ott nem dolgozhatok sajnos
bolt/posta: komoly? Ne hülyéskedj már! Tudod mennyi esélye van annak, hogy odamegyek egy random nőhöz, és leszólítom (főleg a 30+ korosztályban), hogy nem e szingli véletlen, meg aztán én is tetszem e neki, és végül a kinézetén kívül ugye azért legyen már valami a fejében. Nincs felnőtt ember, aki ilyen helyen ismerkedne, nők százait kellene leszólítani egy mezei randihoz, mert egyszerűen túl sok mindennek kellene stimmelni (és még ha stimmelne is az a túl sok minden, a nagy részük megijedne, hogy valami pervez állat vagyok, vagy a pénztárcáját akarom ellopni). Amúgy postára a nagymamám jár csak, én online intézem a dolgokat.
kutyasétáltatás: ez eddig az egyetlen opció. Kutyával lehet ismerkedni, ha a másiknak is van, megvan a téma is, el lehet kezdeni dumáni, nem veszik tolakodásnak, mint a boltot. Ez eddig 1 opció.
edzőterem: közepes választás, a többség edzeni jár oda, és a nők nagy része gyűlöli, ha leszólítják edzés közben, így aztán normális pasi nem nagyon kísérletezik. Valai csoportos sport kicsit jobb tud lenni
barátnőkkel szórakozni? A bolt mellett a legrosszabb. Amikor 4 csaj zárt alakzatban mozogva vigyáz egymásra, akkor piszok nehéz odamenni, hogy bocs, az egyikőtöket elvinném. Nem lehetetlen de a vége általában az, hogy még ha szimpatikus is vagy a csajnak, akkor a barátnők "megvédik" szegényt, esetleg lebeszélik rólad.
Ismerkedni olyan helyen lehet, ahol nem ciki elkezdeni beszélgetni, sőt, ahol megvan a lehetőség is erre, ahol van idő beszélgetni, ahol akár te is kezdeményezhetsz small talkot (nem randi céllal) férfivel, mert abból elindul valami, majd közbeszól egy másik ember, és lassan dumáltok 5-6an. Ilyen helyekre kell szingliként menni, és nagyon gyorsan be lehet csajozni/pasizni.
A bolt, meg az edzőterem? Ilyen helyen olyan pasast fogsz kifogni, aki kb minden nőhöz odamegy, mert vagy igazi csajozógép, vagy elkeseredett looser.
Azok a társkeresők, amik nem fizetősek, azok tele lesznek kamu regisztrációkkal vagy kalandorokkal. Vagy "kamukalandorokkal" :). Tindert is próbáld, az elég instant get. Ott pillanatok alatt kipörgetsz egy csomó faszit.
Arról a picike füllentésről pedig annyit, hogy szerintem mindkét fél hazudozik (lehet faszik sokkal többet) randizáskor. Ez olyan picike füllentés, hogy szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!