Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Németországban élő magyarok!...

Németországban élő magyarok! Nektek milyen tapasztalataitok vannak a kinti nőkről?

Figyelt kérdés

Mivel olybá tűnik nem sok jövőt tartogat nekem Magyarország, így valószínűleg dobbantani fogok Németországba.

Azonban jelenleg nincs senkim (konkrétan magyar barátnőm még nem is volt) és sajnos valószínű nem is lesz addigra, mire kimennék. Így egyedül mennék ki.

De ott kint mennyire lehet ismerkedni a nőkkel? Milyen a légkör?

Mennyiben mások?

Nektek, mint ausländer magyaroknak sikerült német nőkkel összejönni?

Kíváncsi vagyok mindenre.

2020. okt. 5. 03:24
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

8-as válaszoló voltam. Hozzáteszem, hogy a szerb kollégám egy gyülekezetben ismerte meg a holland feleségét (nem kell semmi durva szektára gondolni, egy tök laza keresztény gyüli, néha még buliznak meg piálnak is).

Mert azért ne hidd, hogy nyugaton egytől-egyik minden nő kizárólag csokikukira gerjedő femináci. A fiatalabbak között kezd megjelenni egy új-konzervatív trend, egyre többen tagjai valamilyen keresztény gyülekezetnek, és talán már valamicskével többen is házasodnak és szülnek közülük, mint azt a 15-20 évvel ezelőtti fiatal generáció tette.

Ha egy értelmes, normális szakmával rendelkező, normális életet élő, jó megjelenésű férfiként mész ki, simán lehet esélyed, hogy találj köztük magadnak egy "bennszülött" német lányt.

2020. okt. 6. 09:47
 22/29 anonim válasza:

Én Berlinben élek, simán kellenek a magyar pasik a német nöknek! Ha meg már egyszer volt nekik, onnantól kezdve pláne. Tapasztalat.

Szépnek szerintem sem szépek. A természetesség egy csomónál mondjuk abban nyilvánul meg, hogy nem szörtelenítenek és mondjuk nem tusolnak minden nap :D

Ami inkább problémás lehet, hogy más a mentalitásuk és ebböl adódóan egy kapcsolathoz való hozzáállásuk is. De ki lehet fogni azért többé-kevésbé normálisat is ;)

2020. okt. 6. 10:16
 23/29 anonim válasza:
Ha szép nőt látsz Németországban, biztos lehetsz benne, hogy nem tősgyökeres német.
2020. okt. 6. 15:50
 24/29 anonim válasza:

23

valóban, milyen csúnyák..

[link]

2020. okt. 6. 17:58
 25/29 A kérdező kommentje:

Igen, ezt tapasztaltam és is azokkal a németekkel kapcsolatban, akikkel találkoztam. Kevesebb sminket használnak, és ezt pozitív értelemben kell venni. Nálunk tényleg botrányos, ahogy sokan sminkelik magukat, nemhogy szebbek hanem csak még rondábbak lesznek tőle, gondolni kell itt a filctollas szemöldökre és társaikra. A közel-keleti (pl arab, török) nők is használnak sok sminket, de azok legalább tudják használni jól. A németek nem nagyon használják (ahogy a franciák sem). Nálunk meg használni próbálják, csak sajnos nagyon nem tudják. Jobban járnának, ha szimplán nem használnák. Fényévekkel szebben néznének ki szerintem.

Egyébként meg a német nacionalizmus ez érdekes dolog. Amikor mi kelet-európaiak kimegyünk dolgozni, akkor kekeckedni kezdenek ha nem beszéljük a nyelvet és lenéznek minket, meg sokszor minimálbér alatt is fizetnek.

De amikor a menekültek befogadásáról van szó, akkor érdekes módon a nagy nacionalizmusuk hirtelen elpárolog a semmibe és akkor minden más ország előrébbvaló, mint a sajátjuk.

Másfelől, meg mivel elvesztették a világháborút, ezért folyamatosan az van beléjük nevelve már kiskoruk óta, hogy ők kollektívan egy bűnös nép és érezzenek szégyent amiért németek és minden más nemzet felsőbbrendűbb mint ők németek (de mint írtam ez ránk kelet-európaiakra nem vonatkozik). Ezért van, hogy pl Németországban alig látni német zászlót. Azok a németek is akiket ismertem mondták, hogy a német zászló láttán a nácik jutnak eszükbe és utálják a saját zászlajukat. Illetve Berlin egyes részein is vannak olyan helyek (bárok, klubok), ahol rossz szemmel néznek rád ha németül beszélsz és inkább örülnek ha angol beszédet hallanak (kivéve nekünk kelet-európai vendégmunkásoknak, mivel nekünk folyékonyan kell tudni németül).

És meg szabad kérdezzem ez Németország melyik részén volt? Illetve katolikus vagy protestánsok voltak-e?

Számodra a "más mentalitás" mit jelent?

2020. okt. 7. 05:40
 26/29 anonim válasza:

"És meg szabad kérdezzem ez Németország melyik részén volt? Illetve katolikus vagy protestánsok voltak-e?"

Ez Hollandiában volt, de nagyjából ugyanez a helyzet a többi nyugati országban is. A 30 mínuszos korosztály egyszerűen megelégelte a túltolt multikultit és biztonságra vágynak. A gyerekről és férjről hallani sem akaró, minden nap más arabbal és afróval hempergő, öngyűlölő radikál-feministákat már egyre inkább az idősebb, 40 feletti nők között találod meg. Már sokkal inkább számít gáznak, mint divatnak, amit képviselnek.

Amúgy annyit tudok a gyüliről, hogy protestánsok, de pl. a kollégám ortodoxnak kereszteltként csatlakozott hozzájuk.

2020. okt. 7. 08:54
 27/29 A kérdező kommentje:

Remélem tényleg így van. Mert azok a németek közt, akikkel találkoztam azok pont nem ilyenek voltak. Ilyen multikulti, vegán, feminista hívek voltak.

2020. okt. 8. 23:32
 28/29 anonim válasza:

"A 30 mínuszos korosztály egyszerűen megelégelte a túltolt multikultit és biztonságra vágynak."

Akkor miért van az, hogy arrafelé az egyetemisták szabályosan elzavarják az olyan tanárokat, akik egy kicsit is konzervatívabbak? Nem tudom milyen "új-konzervatív trend"-ről írsz, pont hogy a kultúr-marxizmus hódít a legfiatalabbaknál.

2020. okt. 9. 10:34
 29/29 anonim válasza:

28-as!

Kiknél hódít?! Néhány nagyhangú, fanatikus bölcsészgyereknél, akik semennyire nem reprezentálják az átlag nyugati fiatalt. Annyi közük van előbbieknek az utóbbiakhoz, mint Gulyás Marcinak az átlag magyarhoz.

Hidd el, a legtöbb fiatalnak nyugaton untig elege van az ordítozó antirasszista, femnista stb. bagázsból. Én ezt itt látom testközelből Hollandiában kocsmákban és szórakozóhelyeken beszélgetve helyi fiatalokkal.

2020. okt. 9. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!