Mennyire befogadóak a németek, azokkal a németországi magyarokkal, akik jól beszélik a nyelvüket, és próbálnak beilleszkedni?
Alapvetően a magyar és a német mentalitás különböző eléggé
A németek jóval hidegvérűbbek mint a magyarok
Másrészt meg magyarországot a németek cigányországnak tartják már elég régóta, az itt élő sok cigány miatt
Persze Németországban is volt sok cigány csak Hitler kiirtotta mindet a második világháború alatt
Engem egy feleségül vett, úgyhogy teljesen... 😃
De előtte is nagy részükben nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, bár én is már középfokú nyelvtudással jöttem ki.
Persze egy- kettő mindig van, akinek abszolút negatív a hozzáállása, de azokkal nem kell foglalkozni. ☺
Rémálommá vált a németországi munka - Profession.hu
www.profession.hu › cikk › remalomma-valt-a-nemeto...
2014. szept. 19. - Egy magyar cég alkalmazottjaként mentem ki Németországba" - mesélte ... hogy olyan emberekkel voltam körülvéve, akik nem azért vannak kint, hogy jussanak valamire. ... Anyagilag nem jártam jól, de elég sok negatív tapasztalattal és ősz ... vállaljanak külföldi munkát, ha beszélik a fogadó ország nyelvét
Külföldiként Németországban – előnyök és hátrányok ...
hataratkelo.blog.hu › Kult › Határátkelő
2019. júl. 5. - Szinte minden attól függ, hogy TE mekkora erőfeszítéssel próbálsz beilleszkedni a német társadalomba, ami őszintén szólva elég nehéz ügy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!