Külföldön hogyan építetek új baráti kört?
Figyelt kérdés
#Anglia #Európai Unió #külföld #barát #barátság #Németország #beilleszkedés #ismerős #Belgium #Írország
2019. ápr. 2. 14:41
1/7 anonim válasza:
Úgy mint itthon. Plusz magyarok mindenhol vannak. :)
3/7 anonim válasza:
Csinálhatnál egy fb csoportot is , abban a városban élő magyarok csoportját például.
4/7 anonim válasza:
Elkezdek olyan helyekre menni, ahol vannak emberek.
Nem feltétlen magyarok, mert egyrészt külföldön nem sok értelme van éppen velük tölteni idöt, másrészt meg így nem tanulod meg a nyelvet rendesen használni.
5/7 anonim válasza:
Ahogy bárhol máshol. Közösségbe jársz, megismersz új embereket, stb.
6/7 anonim válasza:
Én egy éve szingapúrban élek és nincsenek barátaim..de nem is érdekel csak a pénzt adják ide:D
7/7 anonim válasza:
Eleinte féltem, mert en pl gyenge amgollal jöttem ki. Aztan igazabol elkezdtem jarni bulikba satobbi, gymbe, teniszezni es sok baratom lett azota. Habar itt is nagyon ervenyes volt a kulsom velemenyem szerintem . Lefogadom ha dagadt srac lettem volna mwg semmibe vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!