Miért van az hogy a külföldön élő ázsiaiaknak a párjuk nagy valószínűséggel Ázsiai lesz ugyan úgy? ( tehát akik már az adott országban születtek és talán a szülei nyelvet sem beszélik)
Mindig is érdekelt hogy miért van ez.... A szülők követelik meg? Vagy szimplán ez tetszik nekik?
Belegondolva ha én egy teljesen másik országba nőttem volna fel, nem feltétlen ragaszkodnék a magyar férfiakhoz...
Bocsánat a valamit rosszul írtam vagy esetleg értelmetlenül fogalmaztam meg, de félálomba vagyok 😂 nem tudtam volna lefeküdni ha nem kérdezem meg.
En nem ezt latom az USA-ban.
Az "azsiai" egy nagyon tag fogalom, en pontositanek.
A japanok, vietnamiak, koreaiak tobbnyire csak egymassal hazasodnak.
A kinai, filippino, malaj ferfiak igyekeznek sajat nemzetisegu feleseget talalni, de csak azert, mert feher no nem igazan akar hozzajuk menni felesegul. A kinai, filippino es malaj nok probalnak feher ferjet talalni.
Azt hiszem, kihagytam egy csomo azsiai nepet.
Azt tudod, hogy Ázsia mekkora, meg Magyarország mekkora?
Az ázsiai emberek nem feltétlen egymás közt házasodnak, de még ha igaz is lenne, nincs köztük szorosabb kapcsolat, mint ha te Európa+USA+Kanada népességéböl választanál "fehér" férfit magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!