Németországban élő magyarok! Nektek milyen tapasztalataitok vannak a kinti nőkről?
Mivel olybá tűnik nem sok jövőt tartogat nekem Magyarország, így valószínűleg dobbantani fogok Németországba.
Azonban jelenleg nincs senkim (konkrétan magyar barátnőm még nem is volt) és sajnos valószínű nem is lesz addigra, mire kimennék. Így egyedül mennék ki.
De ott kint mennyire lehet ismerkedni a nőkkel? Milyen a légkör?
Mennyiben mások?
Nektek, mint ausländer magyaroknak sikerült német nőkkel összejönni?
Kíváncsi vagyok mindenre.
A Német lányok nem szépek.
Kérlek me pontozz le ezért,ez csak szerintem.
Hát szerintem meg nagyon szépek a német csajok, és úgy általában az északi-típusú nők.
Ízlések és pofonok.. megveszek a szöszi, kék szemű, nagy cicijű, természetes fehér bőrrel megáldott nőkért.
A német lányok nem szépek szöveg nagyon nem stimmel. Kb 10x ápoltabbak, mint a magyarok, fürdenek is:) Helye válogatja, hogy milyenek. Ehhez tudni kell melyik részre mégy. A svábok pl szépek.
Ettől van nagyobb baj. Gondolj bele, hogy te mikor jönnél össze mondjuk egy román lánnyal. Lehet, hogy te csinálnál ilyet, de a honfitársaink nagy része hallani sem akarna róla. Na, így vannak ezzel a német lányok is a magyar fiúkkal kapcsolatban.
Szó mi szó, jobb ízlésűek, mint a kelet-európaiak. Közel sem látsz köztük annyi agyonszolizott, tetovált szemöldökű, seggig érő vasalt fekete hajú, ribikülsejű nőt, mint amennyivel úton-útfélen itt futsz össze.
Természetesebbek, kellemesebbek, igényesebbek, és nem utolsó sorban műveltebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!