Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Németországban élő magyarok!...

Németországban élő magyarok! Nektek milyen tapasztalataitok vannak a kinti nőkről?

Figyelt kérdés

Mivel olybá tűnik nem sok jövőt tartogat nekem Magyarország, így valószínűleg dobbantani fogok Németországba.

Azonban jelenleg nincs senkim (konkrétan magyar barátnőm még nem is volt) és sajnos valószínű nem is lesz addigra, mire kimennék. Így egyedül mennék ki.

De ott kint mennyire lehet ismerkedni a nőkkel? Milyen a légkör?

Mennyiben mások?

Nektek, mint ausländer magyaroknak sikerült német nőkkel összejönni?

Kíváncsi vagyok mindenre.

2020. okt. 5. 03:24
1 2 3
 1/29 anonim válasza:

A Német lányok nem szépek.

Kérlek me pontozz le ezért,ez csak szerintem.

2020. okt. 5. 05:20
 2/29 anonim válasza:
Miben másak? Németül beszélnek és ritkábban fürdenek. Amúgy minden ugyan az. Talan kicsit perverzebbek. 24L
2020. okt. 5. 06:05
 3/29 anonim válasza:
Honnan tudni,hogy ritkábban?
2020. okt. 5. 06:07
 4/29 anonim válasza:
Nem szépek
2020. okt. 5. 09:17
 5/29 anonim válasza:

Hát szerintem meg nagyon szépek a német csajok, és úgy általában az északi-típusú nők.

Ízlések és pofonok.. megveszek a szöszi, kék szemű, nagy cicijű, természetes fehér bőrrel megáldott nőkért.

2020. okt. 5. 09:59
 6/29 anonim válasza:

A német lányok nem szépek szöveg nagyon nem stimmel. Kb 10x ápoltabbak, mint a magyarok, fürdenek is:) Helye válogatja, hogy milyenek. Ehhez tudni kell melyik részre mégy. A svábok pl szépek.

Ettől van nagyobb baj. Gondolj bele, hogy te mikor jönnél össze mondjuk egy román lánnyal. Lehet, hogy te csinálnál ilyet, de a honfitársaink nagy része hallani sem akarna róla. Na, így vannak ezzel a német lányok is a magyar fiúkkal kapcsolatban.

2020. okt. 5. 10:01
 7/29 anonim válasza:

Szó mi szó, jobb ízlésűek, mint a kelet-európaiak. Közel sem látsz köztük annyi agyonszolizott, tetovált szemöldökű, seggig érő vasalt fekete hajú, ribikülsejű nőt, mint amennyivel úton-útfélen itt futsz össze.

Természetesebbek, kellemesebbek, igényesebbek, és nem utolsó sorban műveltebbek.

2020. okt. 5. 10:06
 8/29 anonim válasza:
Próbálkozni azért lehet. Az egyik szerb munkatársam echte holland lányt vett el (nagyon szép a csaj).
2020. okt. 5. 10:10
 9/29 anonim válasza:
Németországban amúgy is sok a bevándorló. Érdemes velük is tisztába kerülni. Pl egy szlovák vagy lengyel lánnyal simán össze lehet jönni, de szerintem a török sem esélytelen.
2020. okt. 5. 13:02
 10/29 anonim válasza:
A másik probléma az, hogy a nyugati nők eleve kevésbé vágynak házasságra, sőt, a klasszikus, monogám kapcsolatok is kezdenek náluk eltűnni.
2020. okt. 5. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!