Németországi magyarok! Melyik pártra fogtok szavazni a legközelebbi Bundestag-választáson?
Figyelt kérdés
Nem csak Németországi magyarokat kérdezek. Ha egy itthoni magyarnak tetszik egy német párt programja, elmondhatja a véleményét, hogy ő rá szavazna.2020. szept. 11. 13:54
1/9 anonim válasza:
Itt nincs olyan párt, amire érdemes lenne szavazni.
2/9 qkker1 válasza:
Azért remélem tisztában vagy azzal, hogy csak német állampolgár szavazhat!
3/9 A kérdező kommentje:
De ott élsz Németországban, magyar vagy de német az állampolgárságod!
2020. szept. 11. 14:35
4/9 anonim válasza:
Ha valaki Németországban él, attól még nem lesz német állampolgár!
Az állampolgárságnak elég komoly feltételei vannak, több éves itt élés, és még jópár egyéb is.
Én egyébként 25 éve élek itt, és nem vagyok német állampolgár, mert eddig nem volt rá szükségem, és sememi jelentösége sincs. Pedig nekem csak be kellene adni a kérvényt, minden feltételt teljesítek, csak nem látom értelmét.
5/9 anonim válasza:
Én Magyarországon élek de ha Német állampolgár lennék csakis az AFD-re voksolnék.
Amit a nagykoalíció tett Németországgal az úgy ahogy van felháborító.
6/9 anonim válasza:
Grüne vagy CDU. De igazából mindegy, csak ne a nyíltan rasszista, antiszemita AfD legyen.
7/9 anonim válasza:
Aki a zöldekre szavaz, az a gyerekek megrontására szavaz.
8/9 anonim válasza:
Ha lenne állampolgárságom akkor a CDU/CSU-ra, kivéve ha Merz lenne a jelölt, akkor a zöldekre, AfD-re semmiképp, amúgy is már egy bukott párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!