Igaz lehet hogy Merkel február elején be fogja nyújtani a lemondását?
nem fog lemondani, mert nincs ra oka.
Az viszont szinte biztos hogy a nemet bevandorlasi politika szepen korrigalni fog.
ma 22:12
Csak, hogy tisztában legyél...jelenleg a Angela pártja a CDU/CSU támogatottsága 33% utolsó választáskor 42% támogatottsága volt...második legerősebb és egyben koalíciós párt a szocdem SPD jelen támogatottsága 23% utolsó választáskor 26% volt...
Magyarul, 17-es választásokat simán nyerni fogja a CDU Angelával vagy nélküle.
Egyébként azt írják, hogy 17-es választások előtt egy évvel azaz idén le fog mondani, de szerintem még egy ciklust bevállal.
"s most már a saját pártján belül is. "
Ezt mire alapozod? Mert amugy nem igaz.
"Egyébként azt írják, hogy 17-es választások előtt egy évvel azaz idén le fog mondani, de szerintem még egy ciklust bevállal."
Az eddig is teljesen nyitott volt hogy bevallal-e meg egy ciklust. Par honapja (meg a menekultvalsag elott) kerdeztek rola, de nem mondott semmi konkretumot.
En azt tartom a legvaloszinubbnek, hogy nem fog tobbet indulni, de vegigviszi a ciklust.
#7: Ez egy mai interjú részlete, elhiszed hogy nem az én képzeletem szüleménye?
"Angela Merkel szorult helyzetbe került, mert az általa vezetett jobboldali CDU/CSU pártszövetségben felmerült, hogy nélküle kell végrehajtani az irányváltást, ha továbbra sem enged a nyomásnak, és politikájának nyilvános bírálata kikezdi a tekintélyét."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!