Általában mi puhítja meg a nőket?
Figyelt kérdés
Hogy lehet elérni azt hogy egy nő azt mondja hogy "na én le'opom ezt a palit! Hogy el legyen ájulva és szét tegye a lábát! Láttam ilyen sz'r romantikus filmeket de nem értem mi benne a pláne.2020. aug. 12. 21:39
1/14 A kérdező kommentje:
De hát a bókok is csak a helyes fiúcskáktól esnek jól, ha én mondom akkor meg "jól van hagyjál".
2020. aug. 12. 21:48
2/14 anonim válasza:
A nőkhöz kéne értened! De nincs általános recept. Mindegyiknek más jön be, mindegyik mástól olvad el! De a többségük retardált, és fogalma sincs mit kell nyújtani egy pasinak. Meg igénytelen... és folytathatnám a sort!
Neked kell elbűvölnöd az arra érdemest!
2020. aug. 12. 21:48
3/14 A kérdező kommentje:
Mindegyik azt hiszi hogy ő milyen k'rva jót érdemel.
2020. aug. 12. 21:52
4/14 anonim válasza:
Ez az utolsó mondatod valószínűleg a viselkedésedben és az egész lényedben megjelenik, és ez taszító a nőknek. Tanuld meg tisztelni őket és a te szintednek megfelelő párt válassz, mert nem biztos, hogy minden típusú nőnek bejön ez a telepi stílus, ahogy itt is írsz.
2020. aug. 12. 22:22
5/14 anonim válasza:
Ha mindenképpen általánosítani akarsz, vegyél egy halat.
2020. aug. 12. 22:33
6/14 anonim válasza:
2 órányi főzés magas lángon mindenkit megpuhít
2020. aug. 12. 22:58
7/14 anonim válasza:
Mondanám, hogy fizess egy prostit, de egy, valószínűleg nincs rá sok pénzed, kettő, senki sem érdemli meg, hogy így bánj vele, még ők sem.
2020. aug. 13. 01:53
8/14 anonim válasza:
Néha elgondolkozom,hogy az ilyen kérdésekre egyáltalán válaszoljak-e? Nem hiszem hogyha leírnám a saját véleményem,hogy át tudnád gondolni
2020. aug. 13. 02:15
9/14 anonim válasza:
Az sokat nyom a latba, hogyha a közeledő fél nem egy szexista tahó, aki rögtön lekrvázza szerencsétlen célpontot, ha visszautasítja, vagy nem olvad le róla már a gondolattól is a bugyija, hogy felfigyelt rá egy igazi, élő ember. -.- Vegyél guminőt, ha ennyire híján vagy a szociális-és érzelmi intelligenciának.
2020. aug. 13. 02:40
10/14 anonim válasza:
Folyamatosan hazudozni és hízelegni kell nekik sajnos.
2020. aug. 13. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!