Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk általában mit rontotok...

Fiúk általában mit rontotok el ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Már ha van ilyen? Mi az ahol szerintetek elromlik valami és utána koptatnak a lányok?
2020. júl. 12. 23:04
 1/4 anonim válasza:
Ott hogy nem nagyon járok el társaság hiánya miatt.
2020. júl. 12. 23:06
 2/4 The Dead and Dreaming válasza:

Nálam általában ott romlik el, hogy túl gyorsan megkedvelem a másikat és túl gyorsan kezdek kötődni. A témakört tekintve pedig általában akkor, ha elmondom neki a vágyaim és azokat a dolgokat amik a legjobban izgatnak.

27F

2020. júl. 12. 23:07
 3/4 anonim válasza:

Őszinte vagyok és megmondom h kapcsolatban vagyok amiben nem kapok intimitást és csak a szex érdekel jelenleg. :D

A B verzió az lenne hogy nem vagyok kapcsolatban és szexet akarok elsősorban a többi meg vagy alakul vagy nem. Az őszinteség sokszor nem kifizetődő de nem fogok hazudozni...

35F

2020. júl. 12. 23:15
 4/4 anonim válasza:

A leggyakoribb hibák:

- amit az #1-es írt, hogy meg sem próbálják, hagyják elúszni a lehetőséget vagy hogy más vigye a nyereményt miközben tétlenül figyelik cselekvés helyett;

- ajtóstól rontanak a házba, nagyon látszik hogy nem érdekli őket a "körítés" csak a nettó lyukat akarják, de azt mielőbb;

- a neten (a kamuzás mellett) gyakori hiba, hogy túlfestik magukat, azt hiszik hogy a neten kell meghódítani a lányt élőben elég lesz majd csak kamillázni. Holott a net csak egy lehetőség a találkozóra, akkor jó ha arra készülsz majd élőben "kápráztatsz".

2020. júl. 13. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!