Fiúk általában mit rontotok el ismerkedésnél?
Nálam általában ott romlik el, hogy túl gyorsan megkedvelem a másikat és túl gyorsan kezdek kötődni. A témakört tekintve pedig általában akkor, ha elmondom neki a vágyaim és azokat a dolgokat amik a legjobban izgatnak.
27F
Őszinte vagyok és megmondom h kapcsolatban vagyok amiben nem kapok intimitást és csak a szex érdekel jelenleg. :D
A B verzió az lenne hogy nem vagyok kapcsolatban és szexet akarok elsősorban a többi meg vagy alakul vagy nem. Az őszinteség sokszor nem kifizetődő de nem fogok hazudozni...
35F
A leggyakoribb hibák:
- amit az #1-es írt, hogy meg sem próbálják, hagyják elúszni a lehetőséget vagy hogy más vigye a nyereményt miközben tétlenül figyelik cselekvés helyett;
- ajtóstól rontanak a házba, nagyon látszik hogy nem érdekli őket a "körítés" csak a nettó lyukat akarják, de azt mielőbb;
- a neten (a kamuzás mellett) gyakori hiba, hogy túlfestik magukat, azt hiszik hogy a neten kell meghódítani a lányt élőben elég lesz majd csak kamillázni. Holott a net csak egy lehetőség a találkozóra, akkor jó ha arra készülsz majd élőben "kápráztatsz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!