Akiken van túlsúly, ti mit esztek általában egy nap?
Tavalyelőtt felszedtem 7 kilót. Ezt nagyjából úgy sikerült, hogy a menzán nem ettem meg semmit, és kollégistaként nem volt lehetőségem főzni. Gyakorlatilag csak az maradt, hogy boltból vettem ételeket, nagyjából minden nap zacskós levest ettem (ezt nem ajánlom, mert egészségtelen), chipset vagy pufit, illetve 2 extracsokis péksütit. Plusz néha becsúszott 1-1 Dörmi is (azóta is szenvedélyem a piskótája).
Azóta leadtam 12 kilót, de akkor nagyjából ezeket kellett egyem, hogy ennyire el tudjak hízni. Ja, és elkezdtem heti 3x úszni, amikor már nagyon kritikus súlyba voltam. Csakhogy úszás után egy extracukros piskótával, sütivel megünnepeltem, hogy kalóriát égettem :D
Fuh, jesszus, na ez az, ami nekem nem menne...inkább meggondoltam magam😂Évek óta nem eszek cukros péksütiket, nasikat, nagyon ritkán gofri vagy palacsinta azért lecsúszik, de nekem egy átlag nap: reggelire mondjuk joghurtos-gyümölcsös zabkása, ebéd lazac vagy csirke legtöbbször rizzsel, édesburival, zöldségekkel, napközben egészséges nasik pl almachips, proteinszelet vagy ilyesmi, este többnyire rántotta. Szóval amúgy szerintem sokat és fehérjedúsan eszek, edzek is mellé, de lassan jön fel bármi is. Ezért gondoltam, hogy talán nem elég hízlaló kajákat eszek, bár akkoriban sem híztam, mikor hambit, pizzát meg ilyeneket ettem.
Na igen, voltam ételallergiaviszgálaton, most várom az eredményt, én is arra gyanakszom, hogy valami nem tetszik a hasamnak. Amióta 1 hete elhagytam a tejes-gluténes dolgokat azért jobb a helyzet. Köszi a tippet, be is szerzek probiotikumot.
Gyanúba fogtuk a kekszet, hogy attól híztam. Most megpróbálom visszafogni, és nem helyettesíteni más, hasonlóan kalóriadús élelemmel.
Kedves kérdező, a kakaós keksz kétszer olyan kalóriadús, mint a kenyér. Hiába pakolod meg a kenyeret vajjal, sajttal, mézzel, májkrémmel, kolbásszal, szalámival, közelében sincs a keksznek, kivéve a háztartási és a cukormentes kekszeknek. A keksz nem kenyérpótlék, legfeljebb nagyon nehéz helyzetben, amikor már nagyjából lekopasztottad a hűtőt, a kamrát és a szekrény tetejét.
Lazacot tolsz van pénzed ?
Nekem csak kanihörtyögőre telik de attól fogyok .
Én ennek lazacot mert finom de nagyon drága.
Amit én eszem és hizok tőle
Krumplis teszta
Paprikas krumpli
Házi készítésű tésztából pizza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!