Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Másokkal is így van, vagy ez...

Másokkal is így van, vagy ez már beteges? 18L

Figyelt kérdés
Már egy éve nagyon megnőtt az étvágyam. Megnyugvást érzek ilyenkor,mert evés közben senki sem baszogat. Van, hogy nem is vagyok éhes, csak mondjuk ideges vagyok, aztán jól esik. Mikor nem vagyok éhes, akkoris azon jár az agyam. Az étkezéseket várom a legjobban a napban. Fel is szedtem pár kg-t az elmúlt egy évben. Ha javulna a hangulatom,akkor ez is elmúlik? Szeretnék picit fogyni.

febr. 11. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nagyon sok ember küzd ezzel de amúgy nekem is ugyanígy volt, hogy egész gyerekkoromban/kamaszkoromban nem érdekelt a kaja, éhes voltam-ettem aztán viszon'látásra. Most viszont ha rossz kedvem van, ha unatkozom, ha stresszelek....eszek.. Én most 19 vagyok és én is felszedtem pár kilót, de szerintem az is közrejátszik, abbahagytam a sportolást.

Ha javulna a hangulatod annak nem feltétlen van szerepe ebben...legalábbis nekem nem számít(ott). De ha csak pár kilót híztál egy év alatt az tök oké...ha fogyni szeretnél én inkább azt javasolnám hogy sportolj (szar elkezdeni de utána hidd el, jobban fogod várni hogy végre sportolj minthogy egyél, én például most kezdtem el teljesítménytúrázni és imádom, rendesen hiányérzetem van, ha egy hétvégén kimarad) ne tagadd meg magadtól a kaját mert csak rosszabb lesz az egész, inkább csináld azt hogy mondjuk 2-3 napig nem eszel este 8-9 után aztán 7-8, 6-7 ha kibírod hogy 6 után ne egyél máris érezni fogod a különbséget.

febr. 11. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi az elvárás, hogy senki ne b.szogasson a tevékenység közben, akkor azért jobb elfoglaltságokat is el tudok képzelni a zaba helyett.
febr. 11. 19:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Na, hallgatom 2-es :)
febr. 11. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:

3.

Hát ugye szexről nem lehet szó, mert b.szogatás kizárva. De ha csak kimész a pusztába vagy beülsz a retyóra, ott se zavar senki és ezektől mégsem hízol.

febr. 11. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanebben vagyok :/ nem nem normális sajnos...
tegnapelőtt 09:41
 6/6 anonim válasza:
Egyél kevés kalória tartalmú ételeket, és akkor nem kell lemondanod az evésről.
tegnapelőtt 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!