Autisták tudnak egy szobában aludni másokkal?
Figyelt kérdés
júl. 5. 21:22
1/5 anonim válasza:
Autizmustól függetlenül, akiknek nincs problémájuk a testi-lelki intimitással, azok igen.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy egy ágyban együtt, közösen aludni. Hanem alapvetően, úgy aludni a saját ágyában, hogy közben a szobában alszik más/mások is.
júl. 5. 22:59
3/5 anonim válasza:
Tudok, de jobb szeretek egyedül. Régen így aludtam. Most már csak egyedül vagy azzal akivel intim kapcsolatban vagyok. Ez nem autizmus hanem így működöm. Sok éves tapasztalat.
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes. Nálam autizmust gyanítanak (plusz szorongás és lehet, hogy borderline is) és én utálok másokkal egy szobában aludni, eleve vannak bajaim az alvással (ahogy az autik 70 százalékának) és már az önmagában teljesen lemerít, ha nincs privát szférám és folyamat figyelnem kell másokra.
Úgyhogy 4-es, te egy kivételesen szerencsés autista vagy.
júl. 6. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!