Szeretnél végre egy kis izgalmat?
Figyelt kérdés
Kedves Nők!
Én annyira, de annyira vágyom itt egy olyan nőre, akivel kötetlenül beszélhetek bármiről.
Legyen az a legvadabb álmod, vagy csak a hétköznapi próblémáid.
Vágyom arra, hogy érzékien törődjek az érzéseiddel, de ha mocskos, perverz dolgokat akarsz, én arra is jó vagyok.
Használj, mint a kelléked, vagy ápolj, mint a legféltettebb kincsed, én itt vagyok.
Jelentkezz! 😊
2020. júl. 28. 19:08
41/46 A kérdező kommentje:
39: látod, én legalább magammal foglalkozom, nem túl izgalmas életed lehet, ha ennyire érdekel mennyire vagyok magányos.
40: hát veled lehet nem is lenne izgalmas a beszélgetés. 🤣🤣
2020. júl. 29. 09:48
42/46 anonim válasza:
A 22-es válaszolónak szerintem 7-szer annyi IQ-ja van,mint a kérdezőnek. Örülöm,hogy vannak még normálisan gondolkozó emberek. A kérdezőt meg inkább nem kommentálnám. Botrány
2020. júl. 30. 23:50
43/46 A kérdező kommentje:
42: Sajnálom, hogy nem ütöttem meg, azt a baromi magas mércédet. :(
2020. júl. 31. 02:29
44/46 anonim válasza:
Miert foglalkoznek azzal, hogy te mennyire vagy maganyos? :D mit erdekel engem? Jaaaj, en csak valaszoltam egy valaszolonak, meg csak nem is meked ment a valasz, de te annyira unatkozol, hogy meg arra is valaszolsz :D
2020. júl. 31. 08:40
45/46 anonim válasza:
Kemeny, h a kerdezo 24 evesen szuz xdd
2020. júl. 31. 09:14
46/46 A kérdező kommentje:
45: Sem a kor, sem az állapot nem helytálló, de szép próbálkozás. :)
2020. aug. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!