Valaki Segítene? Romantikus regényt keresek, ami teli van fordulatokkal, érdekes, izgalmas, és ne egy tömeg könyv legyen (egymásba szeretnek, összeházasodnak, semmi baj nélkül),
szia:) olvasd el Elizabeth Adler könyveit:) sok van, nem teljesen romantikus, van benne némi "krimis" rész is:)
én nagyon szeretem őket:D 16/L
- Vavyan Fable - a regényei zömében elég sok minden történik, mire rájönnek, hogy szeretik egymást, pláne, mire míg össze tudnak házasodni, pl. Meg egyébként is, ő nagyon érzékletesen és kifejezően ír.
- Kate: Fallen
- Cabot: Elhagyatva
- Morgenstern: Éjszakai cirkusz
- Dumas pl. Három testőr
- Angyalszív - bár eze nekem dedós
- Nora Roberts krimijei, pl.
Vavyan Fable-t én is ajánlom, ha szereted a humor/krimi/romantika kombót.
és Nora Roberts -et is. Nála is sok-sok bonyodalom van a történetekben.
Viszont attól függően melyik kiadó adta ki a regény, elhatárolható nála kevésbé krimis v. misztikus, de ettől még fordulatos romantikus. Ezeket zömében a Harlequin kiadó adta(ja) ki.
A krimis/misztikus izgalmas romantikus regényeket pedig nagy átlagban a GABO kiadó. (bár azért vannak átfedések)
Boris Vian - Tajtékos napok
Milan Kundera - A lét elviselhetetlen könnyűsége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!