Szeretnél végre egy kis izgalmat?
Kedves Nők!
Én annyira, de annyira vágyom itt egy olyan nőre, akivel kötetlenül beszélhetek bármiről.
Legyen az a legvadabb álmod, vagy csak a hétköznapi próblémáid.
Vágyom arra, hogy érzékien törődjek az érzéseiddel, de ha mocskos, perverz dolgokat akarsz, én arra is jó vagyok.
Használj, mint a kelléked, vagy ápolj, mint a legféltettebb kincsed, én itt vagyok.
Jelentkezz! 😊
27: Hajrá, cél az ország vezetése!
28: én is sokat nevetek, fő a vidámság ☺
29: egy pasi volt, aki próbált trollkosni, de a fogkrémes tubusra nem izgulok fel, szóval nem jött be, a többi emberrel nemtől függetlenül normális beszélgetés alakult ki.
30: Most már legyen rend, a fenébe is! 🤣
Ha már ilyen jól elbeszélgettünk a kérdező felett-alatt.
Kedves válaszadó a libidó hol maradt?
A kategória: ismerkedés-társkeresés.
Nincs e kérdésben semmi sértés.
Remélem a lelkesedés nem lankad,
a rend őrei munka nélkül maradnak.
34: A legtöbb válaszadó csak viccesnek érzi magát, ezért trollkodik, de valójában olyan magányosak, mint a sivatagi kaktusz...
Én világosan leírtam, hogy bármiről beszélgetek szívesen, bármely nőneművel. Azt sem titkoltam, hogy a bármiben bármi benne van. Nem társat keresek, nem is a farkam akarom kiverni, egész egyszerűen dumálni akarok, hogy teljen a nap, és ki tudja milyen jó beszélgetések alakulhatnak ki.
Sajnos egyesek nem értelmezik a leirtakat és belefutnak a faszerdőbe. :/
36: Annyiban igazat adok, hogy a saját ismerőseimmel nem igazán tudok találkozni, csak a hétvégén tudunk összeülni, attól még arra nem gondolsz, hogy szeretek ismeretlen emberekkel beszélgetni?
Elhiszem, hogy mindenbe jó beleállni, de hidd el, van a szűk mikroverzumodon túl is élet. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!