Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnél végre egy kis izgalmat?

Szeretnél végre egy kis izgalmat?

Figyelt kérdés

Kedves Nők!

Én annyira, de annyira vágyom itt egy olyan nőre, akivel kötetlenül beszélhetek bármiről.

Legyen az a legvadabb álmod, vagy csak a hétköznapi próblémáid.

Vágyom arra, hogy érzékien törődjek az érzéseiddel, de ha mocskos, perverz dolgokat akarsz, én arra is jó vagyok.

Használj, mint a kelléked, vagy ápolj, mint a legféltettebb kincsed, én itt vagyok.

Jelentkezz! 😊

2020. júl. 28. 19:08
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
20: Minden jogod megvan hozzá. Erre vagy egy hatalmas funkció, a 21. század vívmánya, a "GÖRGŐ". Másrészt éppen elég üzenetet kaptam hozzá, hogy ne legyen igaz az, amit mondasz, szóval csak a magad nevében nyilatkozz. Képzeld vannak itt még normális lányok és buják is, akikkel tök jól el lehet beszélgetni, csak tudni kell kommunikálni, na ettől más a velem való kommunikáció, de hát megértem a csalódásod.. Mindenhez két ember kell, ha valakinek alapból nincs mit írni, az úgy nagyon nehéz... :/
2020. júl. 28. 20:31
 22/46 anonim válasza:
Ezt most miért nekem címezted? Köze nincs a válaszomhoz. xD Plusz, sehol nem írtam, hogy nő lennék. Szerinted akik trollkodni vannak itt, azok nem írnak lányok nevében és kapnak privátokat? De ha szeretnél velem meg a haverokkal ismerkedni, akkor hajrá, elég nyitott gondolkodású emberek vagyunk! :D
2020. júl. 28. 20:43
 23/46 anonim válasza:
Gondolom ezek a csajok lesznek azok akik majd küldik a vírusos linkeket. :DDD
2020. júl. 28. 20:46
 24/46 A kérdező kommentje:
22: Hát vannak ilyen emberek, meg olyan emberek. Hidd el a trollokon jót nevetek. 😊
2020. júl. 28. 20:52
 25/46 anonim válasza:
#24 Örülök, akkor legalább valakinél célba ér a tevékenységünk :D
2020. júl. 28. 20:55
 26/46 anonim válasza:
Jó lenne egy kis izgalom. 😊
2020. júl. 28. 21:00
 27/46 anonim válasza:

Esküszöm petíciót nyújtok be.

Kérem hogy itt is lehessen pontozni. jobb ez mint egy rossz mozi.

2020. júl. 28. 23:19
 28/46 anonim válasza:
#27 egyet értek. Itt nevetek a legtöbbet. :D
2020. júl. 28. 23:28
 29/46 anonim válasza:
Végül jókat beszélgettél a magukat nőnek kiadó, 40+os trollokkal? :)
2020. júl. 29. 00:54
 30/46 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy a moderátorok is mi a fenét csinálnak, és miért nem törölnek ki egy ilyen idióta kérdést. Számtalan haszontalan ostoba vagy ismétlődő kérdés van itt kiírva. Szívesen lennék itt moderátor, kicsit nagyobb rend lenne az biztos.
2020. júl. 29. 05:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!