Érezted már úgy, hogy teljesen üressé, céltalanná vált az életed? Hogy végre szeretnél már egy igazán jó, izgalmas közösséghez tartozni, hogy végre megszűnjön a magányod?
Hát igen, de tudod a privát-esőhöz a végére oda kell biggyeszteni:
16/L
Igen...de ez nem hinném, hogy ilyen egyszerű, hogy huppsz ott egy izgalmasnak tűnő közösség, csatlakozzunk már...mert akkor már csatlakoztál volna. Szóval csak annyit szeretnék ezzel mondani, hogy a magány részét persze, biztos lehet orvosolni egy közösséghez való tartozással, de az hogy üressé válik az életed, meg céltalanná -szerintem- azt nem. Legalábbis rizikós...lehet olyan közösséget fogsz ki, ami hosszútávon nagyon jól hat rád, de megtörténhet ennek az ellenkezője is, mert pl. csak sodródtál.
(persze mondom ezt én, aki tökre átérzi a kérdést:(
19L
Nagyon szomorúnak tartom, hogy nem fogadtak el téged. Ezt is nagyon át tudom érezni. Szinte kivétel nélkül mindig kiközösített voltam. De szerencsére már megtanultam magamat értékelni.
Annál több van benned. A zárkózottság, csendesség erre utal. Tény, hogy ezt sajnos sokan nem tudják kezelni.
Manapság a felszínes beszélgetés a divat. Bár még annak se nevezném.
Ritkább személyiség típusok nehezebben találnak hozzájuk illő társaságot. De én nem bánom, hogy ilyen vagyok. Most már segíteni szeretnék a hasonlókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!