Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Star Wars rajongó lányokkal...

Star Wars rajongó lányokkal ismerkednék! Van itt ilyen?

Figyelt kérdés

Igazi rajongóra gondolok, nem olyanra aki csak látta párszor a filmeket. Könyvek és a sorozatok követése alap. Játékok, képregények követése extra pont, nem elvárás, azokkal én sem vagyok képben.

A Star Warson kívül nem sok minden érdekel a világon, másról nem nagyon tudok beszélni, ezért úgy gondolom a jövendőbelimnek is nagy rajongónak kell lennie, csak így lehet meg az összhang köztünk.

Ha magadra ismertél, és szeretnél ismerkedni, esetleg komoly kapcsolatot egy 26 éves sráccal, akkor írj!

2020. júl. 23. 23:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim válasza:
Ismerős az érzés, kedves kérdező . Imádom a Star Warst, lány vagyok, kb egész szóban Sw-s cuccokkal van tele, de azért nem ez az életem... Bár függő vagyok😂😂😂
2020. júl. 31. 17:45
 12/62 A kérdező kommentje:

Na, ez csúcs! Hány éves vagy?

Mondjuk én nem gyűjtögetek, összesen egy SW-os pólóm van, és kész. Inkább csak sokat gondolkodom rajta, fantáziálok, hogy milyen lehet a messzi-messzi galaxisban élni.

2020. júl. 31. 22:42
 13/62 A kérdező kommentje:

Megvagyok döbbenve, egy privátot sem kaptam. Ezek szerint a Star Wars tényleg halott.

Ha ledarálom az összes Star Trek sorozatot, akkor lesz esélyem egy barátnőre? Vagy most mi a menő manapság, Dűne, Vaják?

2020. aug. 5. 20:28
 14/62 anonim válasza:
Nem halott a Star Wars, csak a divat változik, most már nem ez a mainstream. Aki igazi rajongó, az úgyis szereti. Szerintem azért nem kaptál privátot, mert konkrétan kikötötted, hogy nem elég egy sima rajongás, de minimum forogjon az élete is körülötte. Tudod, ez ijesztő, és elég teljesíthetetlen. Komolyan azt gondolod, egy éppen divat sorozattal vágódsz be a lányoknál? Itt vannak a bajok, nem a Star Warssal.
2020. aug. 5. 20:49
 15/62 anonim válasza:

Meg úgy őszintén,ritkább olyan lány akit érdekel a star wars,mint akit nem.

Persze van ilyen is,de szerintem keress egy normális lányt,én pl elfogadnám egy fiúban,ha szereti a star warst(persze nem így hogy az élete forog körülötte,vagy hogy erről fantáziálsz)

2020. aug. 6. 09:16
 16/62 anonim válasza:
Ha azt hiszed, egy sorozattal kapsz esélyt barátnőre, előbb inkább nőj fel...
2020. aug. 6. 09:20
 17/62 A kérdező kommentje:

"nem elég egy sima rajongás, de minimum forogjon az élete is körülötte."

Elég a sima rajongás. Szerintem egy rajongó figyelemmel kíséri a sorozatokat is, meg elolvas simán évi 1-2 könyvet. A kikötés csak annyi volt, hogy ne olyan lány legyen, aki látta egyszer vagy kétszer a filmeket, és csak simán tetszettek neki. Ennél azért legyen több. Legyen rajongó!

"persze nem így hogy az élete forog körülötte,vagy hogy erről fantáziálsz"

Miért baj, ha az ember néha elmenekül a szar élete elől a képzeletébe, ahol akár ő maga lehet a Galaktikus Birodalom császára?

2020. aug. 8. 21:24
 18/62 anonim válasza:

Nem baj, én még el is fogadnám egy fiúban aki amúgy tetszik

De könyörgöm nehogy már ezt várd el mástól is, főleg ne egy lánytól

Miért nem elég egy olyan lány aki minden szempontból tetszik,jól kijöttök,és elfogad így is, meghallgatja ha erről beszélsz? És nem ítéli ezt el?

2020. aug. 9. 08:49
 19/62 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit értesz te és mit értek én rajongás alatt, a hozzáállásod akkor is gyerekes még mindig. Remélem, majd rájössz, hogy vannak ennél fontosabb dolgok, amik a kapcsolatban számítanak (mondom ezt én úgy, hogy jóval fiatalabb vagyok nálad)
2020. aug. 9. 09:11
 20/62 A kérdező kommentje:

"Miért nem elég egy olyan lány aki minden szempontból tetszik,jól kijöttök,és elfogad így is, meghallgatja ha erről beszélsz? És nem ítéli ezt el?"

Még jó, hogy nem ítéli el azt, hogy szeretek valamit! Úgy írod mintha rossz dolog lenne rajongani valamiért.

De elég egy olyan lány is, de akkor a kérdésem csak úgy szólna, hogy "vannak-e itt lányok, akik ismerkednének?", ilyenből meg van már ezer. Plusz írom, hogy nem én vagyok a legérdekesebb ember a világon, a Star Wars rajongásom a legérdekesebb velem kapcsolatban, ezért keresek hasonló lányt, hogy legalább induló témánk legyen.

2020. aug. 9. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!