Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék gamer, animés, sci-fi rajongó srácokkal ismerkedni?
Szia,
Anime talán Mondoconon, 1x voltam, sok sok animés van ott :D Gamer "játékos" fiúkkal ha pesti vagy, van gamer bár, habár ott is csak 1x voltam. Scifi nem tudom, én imádom a sci-fit csak elbeszélgetni nincs kivel róla. Csillagkapu, The expanse stb :D
Neten rengetegen vagyunk, de élőben kb. bárhol, persze Mondoconon és PlayIt-en nagyobb a választék, de néha csak simán az utcára is kimerészkedünk és ott is ránk lehet lelni. :D
Milyen gameket tolsz? (nem akarok ismerkedni, max együtt játszani ha van valami közös cucc, mert alig találok olyan embert akivel lehet)
Kicsi lány. Legfontosabb szabály: sose ismerkedj itt a gyakorin. Tapasztalat. Inkább tényleg menj el PlayIt rendezvényre vagy hasonlókra ahol élőben látod akivel beszélsz. Sok minden leszürhető az illetőről, mint ha online tolnád. Az interneten bárki bármit mondhat, de gondolom ezt te is tudod.
Good Luck out there
17F
Itt. Pl. Ha gondolod írj rám.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!